Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kivernétek egy jó pasinak ha úgy adódna a helyzet és mondjuk vidéken vagytok vagy legalább is nem ott ahol éltek?
"...és mondjuk vidéken vagytok" Aki vidéken lakik arra csak akkor érvényes, ha a fővárosban tartózkodik?
Illetve esetedben a "ha másik városban vagyok az nem megcsalás" elv érvényesül?
Vagy honnan-e furcsa kérdés? :))
Amúgy meg ha már előző válaszadó kapcsán felhoztad az IQ-t.
Adott esetben ha egy férfiakhoz vonzódó lány vonzónak talál és nincs párja vagy egyéb akadályozó tényező akkor gondolom a válasz igen.
Ha nekem valaki tetszik akkor nyilván szívesen csinálnék vele ezt-azt. De a jó pasi relatív, kinek mit jelent ez...
De rám ne számíts, mert nem jön be, hogy ilyen kérdést kiírtál, bocs. :)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy úgy hozza a helyzet...
Hogyan???
Úgy, hogy neki nincs kedve engem kielégíteni, de én őt igen, vagy micsoda???
Netán azt hiszed, hogy valaki azért megy vidékre, hogy keressen egy jó pasit, akinek kiverheti, vagy mire gondolsz tulajdonképpen?
Egyébként nem, nem szeretem kiverni. Semmi értelme.
Ha szexelni akarok, akkor nekem is legyen már benne valami jó. Ha nem akarok szexelni, akkor meg nem nyúlkálok hozzá.
Nagykislány vagyok hozzá, hogy ilyen baromságokra pazaroljam az időmet.
Szerintem már abbahagyhatnád ezeket a kérdéseket: akármilyen jó pasinak tartod magad, ha ilyen módon kell keresned partnert szexre, akkor vagy ronda vagy, vagy/és méghozzá ostoba is.
Egy lány - akár vidéket, akár nem - nem fogja egy idegennek kiverni, se lefeküdni vele csak úgy - ezt csak bizonyos foglalkozásu egyedek szokták, normális nö nem.
Igen szánalmasnak találom, hogy ennyire nem tudsz kapcsolatot kialakitan, hogy itt kell könyörögni, hogy hátha valaki megszán.
Sokkal egyszerübb, ha a saját kezedet használatba veszed és a lányokat békénhagyod.
Engem cseppet sem idegelt fel a kérdés.
Szóval én az életben nem tenném meg, senkinek. Csak és kizárólag a barátomnak, akit szeretek és megérdemli, hogy a cuccosát fogdossam. Úgyhogy akár jósrác, akár vidéki, ez nem jöhet szóba.
Mellesleg akit zavar a kérdés, az a jó égre kérem, lépjen a következőre és ne verje a nyálát, hogy bizony ő rohadtul diplomás és márpedig ez gyökér kérdés. Ha én minden gyökér kérdésre reagálnék, akkor egész álló nap írogathatnám, hogy ˝jajjj de butasááág˝ meg blablablabla...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!