Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a lányok izgatnak fel. Mit tudok ez ellen tenni?
Tök sok előnye van annak ha valaki leszbi , pl nem lehet terhes és nem kell óvszerre se költeni :D :)
Néha elgondolkozok rajta , hogy jó lenne annak lenni
Hány éves vagy??
Volt már férfival kapcsolatod?
Mert ha még nem próbáltad fiúval akkor szerintem próbáld ki aztán ha nem jön be a lezbikusokkal sincs baj szerintem! :)
Nagy Orsika :
Ha egyáltalán nem gerjed pasikra akkor minek próbálja ki? Szerintem te meg próbáld ki mondjuk egy velociraptorral, hátha az lesz életed szerelme. Vagy nem.
Második válaszolónak:
nem tudom, hol lehetne olyat találni aki rendes, okos és szeret engem… aki bejön, az nem tudom h leszbikus – e vagy sem, sem azt, h párkapcsolatban van – e.
Hatodik válaszolónak:
el kell ismerni, jól néz ki – kigyúrt stb. de vhogy nem tudok bízni a pasikban…
Nagy Orsikának:
Nem, még nem volt párkapcsolatom – sem fiúval, sem lánnyal – viszont eddigiek során ha ránéztem egy fiúra akk azt gondoltam h nem is rossz v max annyit h de jó képű, de még úgy nem tudtam… viszont egy lánynál (aki azóta is bejön, csak tuti zsákutca) annál inkább…
őszintén szólva nem tudom, mit csináljak ezzel...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!