Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak a lányok izgatnak fel....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a lányok izgatnak fel. Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Ja amúgy én is lány vagyok. (18/L)
2011. jún. 2. 00:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tök sok előnye van annak ha valaki leszbi , pl nem lehet terhes és nem kell óvszerre se költeni :D :)

Néha elgondolkozok rajta , hogy jó lenne annak lenni

2011. jún. 2. 09:37
 12/14 anonim válasza:

Hány éves vagy??

Volt már férfival kapcsolatod?

Mert ha még nem próbáltad fiúval akkor szerintem próbáld ki aztán ha nem jön be a lezbikusokkal sincs baj szerintem! :)

2011. jún. 2. 11:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagy Orsika :

Ha egyáltalán nem gerjed pasikra akkor minek próbálja ki? Szerintem te meg próbáld ki mondjuk egy velociraptorral, hátha az lesz életed szerelme. Vagy nem.

2011. jún. 2. 14:21
 14/14 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak:

nem tudom, hol lehetne olyat találni aki rendes, okos és szeret engem… aki bejön, az nem tudom h leszbikus – e vagy sem, sem azt, h párkapcsolatban van – e.

Hatodik válaszolónak:

el kell ismerni, jól néz ki – kigyúrt stb. de vhogy nem tudok bízni a pasikban…

Nagy Orsikának:

Nem, még nem volt párkapcsolatom – sem fiúval, sem lánnyal – viszont eddigiek során ha ránéztem egy fiúra akk azt gondoltam h nem is rossz v max annyit h de jó képű, de még úgy nem tudtam… viszont egy lánynál (aki azóta is bejön, csak tuti zsákutca) annál inkább…

őszintén szólva nem tudom, mit csináljak ezzel...

2011. jún. 3. 00:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!