Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A korai magömlés visszafordíth...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korai magömlés visszafordítható folyamat?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a kamaszkorban rosszul/gyorsan végzett önkielégítés korai magömléshez vezet.

Lehet,hogy hülye a kérdés, de ha 25 évesen lassan próbálom kielégíteni magam, akkor előbb-utóbb megszűnik a korai magömlés?

CSak komoly válaszokat légyszi

2011. jún. 2. 00:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, csak gyakorolni kell, itt le van írva minden amire egy férfinak szüksége lehet ;). *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 2. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Én is gyorstüzelő voltam, kb 1 év rendszeres nemi élet után élesben 30-40 percig bírom, önkielégítéskor több, mint egy óráig is.

23/F

2011. jún. 2. 01:10
 3/9 A kérdező kommentje:
23F, te melyik technikát alkalmaztad, vagy hogy csináltad, mit csináltál?
2011. jún. 2. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmilyen technikát, csak csináltam napi 3-4×. Hozzászoksz egy idő után. Elsőre én sem bírtam 5 percig se.

Önkielégítéskor annyit tudsz, hogy megállsz, vagy ha már nagyon ott vagy, elszorítod. De élesben, ha nem veszed ki, nem tudsz ilyeneket alkalmazni, marad a koncentrálás és a lenti izmok dolgoztatása.

2011. jún. 2. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Önkielégítéskor próbáld minél tovább csinálni (mikor jönni akar, nehéz,de hagyd abba!) Hidd el beválik, nekem is bejött, talán ciki, de volt h 1-2 óráig eljátszadoztam ezzel és most én is ott vagyok kb mint az előttem válaszoló. Nem egyszer kell megcsinálni ezt a "játékot", de megéri tölteni rá az időt, mert annál jobb érzés (számomra) nincs, mikor egy menet alatt akár 6szor is el tudom juttatni a páromat :) Addig pedig szeretkezés előtt igyál meg 2 sört, akkor tovább bírod ;) remélem sikerül
2011. jún. 3. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem fordítható vissza! Ha már egyszer kijött akkor inkább töröld fel, mert visszatuszkolni nem tudod! :)
2011. jún. 3. 22:59
 7/9 A kérdező kommentje:
19.44 - és meddig kell gyakorolnom ezt?
2011. jún. 3. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha pár napig, egy hétig minden nap megcsinálod, akkor már tolódni fog. Ha pedig már nem 2perces a menet, akkor ezt élesben is megcsinálhatod: Ha már eltelt 5-10 perc, mikor érzed, hogy hamarosan el fogsz menni, akkor gyorsan vedd ki és leplezd *pózváltás* ürüggyel! :)
2011. jún. 4. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
(19:44 voltam) :)
2011. jún. 4. 11:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!