Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Másmál is van ez igy?
Figyelt kérdés
14 és fél éves b.nőm még szűz de amikor csak teheti a csiklóját izgatja...nagyon vágyik arra az érzésre mindig..
amikor menstruál még nagyobb ez a vágy...most ez normális??
2011. jún. 1. 23:15
11/20 A kérdező kommentje:
de ahoz még tul fiatal szerinteem..
2011. jún. 1. 23:33
12/20 anonim válasza:
Igen. Épp azért nem élvezi annyira az ujjazást.
13/20 A kérdező kommentje:
azt szeretném h a legjobb legyen neki de nem akarok semmit se elhamarkodni..
2011. jún. 1. 23:35
15/20 A kérdező kommentje:
bevallom őszintén h már kivánom,de akárhányszor erre gondolok eszembe jut h ő még kicsi ehez és a szex nélkül is ugyanugy szeretem..váárok egy kicsit mig készen áll majd rá
2011. jún. 1. 23:42
16/20 anonim válasza:
Azt jól teszed. Remélem, hogy értékeli...
17/20 A kérdező kommentje:
nemtudom,de én is remélem,mert nagyon nehéz ezt végigcsinálni..nehéz visszafogni magam..
2011. jún. 1. 23:45
18/20 anonim válasza:
sztem az hogy mihez érett és mihez nem azt nem te tudod hanem ő..és azt viszont nem értem (és nem akarok beleszólni...de) ha ennyire lenézed és gyereknek tartod egy kapcsolathoz akkor miért vagy vele?
19/20 A kérdező kommentje:
nem néézem le..és nem tartom gyereknek egy kapcsoltahoz,csak a szexhez...
2011. jún. 2. 23:13
20/20 anonim válasza:
a kapcsolat általában sexből áll, különben barátságnak hívják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!