Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, éltetek már a szexmegv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, éltetek már a szexmegvonás lehetőségével (akár annak ellenére, hogy tudtátok, hogy nem jó megoldás), és közben kívántátok a barátokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, szoktam. Mert úgy gondolom, ha sexelünk, úgy gondolja, hogy minden okés, pedig nem, hogyha dühös vagyok rá.
2011. jún. 1. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a kajamegvonással szoktam élni...
2011. jún. 1. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Nem vagyok olyan idióta, hogy magamat is megfosszam a szextől. Amúgy is baromság... Nem a kutyám, hogy nem kapja meg a kedvenc játékát ha széttépi a papucsom... :D

20/l

2011. jún. 1. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Utolsó,ez aranyos volt.. :D
2011. jún. 1. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
jaja és akkor sértődés van ha az ember meg kicsapja...
2011. jún. 1. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

1. ne legyen már természetes neki, h bármikor szétteszem a lábam, még akkor is, ha paraszt mód viselkedik velem, és megbánt

2. ez a lényeg: lehet, h tényleg kívánom, de mivel haragszom rá, egyszerűen képtelen lennék lefeküdni vele

2011. jún. 1. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szinte ugyanazt akartam írni amit az utolsó válaszoló! :)
2011. jún. 1. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbánt, és nem kér bocsánatot, akkor úgysem lehet annyira ellazulni, hogy jó is legyen, így ilyenkor inkább nem, ő sem élvezi, ha én sem. Viszont a másik véglet, ha egy csaj csak azért szexel, hogy a pasi pénzelje, és ha nem veszi meg neki a legújabb ruhát, akkor nincs szex. Na ez undorító, és gyakorlatilag a lány k*rva.
2011. jún. 1. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha megbánt az csak bizonyos értelemben megvonás, nem szándékos, de akkor én is képtelen lennék rá...
2011. jún. 1. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha haragszom akkor nem akarok vele szexelni se (max a békülő szex de az már más tészta...), de ez sztem nem teljesen az a fajta amit a kérdező kérdez. Igazi szexmegvonással eddig összesen egyszer éltem, vagyis hogy nem haragudtam rá de egy számomra fontos dolgot végre be akartam vésni a tudatába...

Nevezetesen x idő után egyszerűen már egyre jobban idegesített (tudom nem a világvége, de akkor is, idegesített) hogy folyton elkésik akárhol akármikor találkozunk (pedig általában a lányok késnek), és így egyszer megmondtam, hogy annyi napig nem lesz legközelebb szex, amennyi percet késel, és utána bármilyen nehéz volt be is tartottam (14 nap szex nélkül). Azóta sose késik egy percet se, viszont sztem többet én se fogok ilyet csinálni, mert én is elég gonosz dolognak tartom meg hát a férfiaknál is van egy húr amit nem szabad túlfeszíteni. Azóta is néha felhozza h nem volt fair, de én úgy érzem egyszer az életben kihasználhattam ezt a lehetőséget. :) És persze őszerinte is kellett egy lökés h rájöjjön h ez fontos nekem, mert addig akármennyire mondtam neki, lesz*arta. Tudom h páran most el fognak ítélni, de sztem jó h egy ilyne viszonylag apró dolognál csináltam ezt, mert komoly dologban úgyse befolyásolnám így soha.

2011. jún. 1. 23:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!