Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a lányok-a hivatalos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok-a hivatalos verzió szerint -olyan monogám természetűek, akkor hogy lehet, hogy sokuk több fiúval fekszik le, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Elmondások, leírt sztorik és az itt, GYK-n olvasottak alapján is ma már szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy a lányok minimum annyira aktív szexuális életet élnek, mint a fiúk, sokan közülük pedig még felül is múlják a srácokat.

Nekem ezzel nincs problémám,elvégre ők is emberek, azzal viszont igen, hogy akkor miért kell minden hivatalos fórumon és írásban arról rizsázni, hogy "míg egy fiú minden lányt meg akar fektetni, addig egy lány keresi az igazit és kizárólag őt akarja."

Ezekben az esetekben viszont elég sok "igazi"-nak kell lennie, másként nem szexelnének velük. :)

2011. jún. 1. 21:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
Én nőként/lányként természetesen nem vetem meg a szexet, de annyira becsülöm a testemet, hogy nem adom oda bármikor, bárkinek... Előfordult hogy alkalmi kapcsolatom volt, ami 1-1,5 hónapig tartott, és persze némi vonzódás volt, de inkább csak a testiségről szólt, és ezt nem szégyellem bevallani. Sosem vagyok kíváncsi arra, hogy az adott srác, akivel komolyabb jövőt tervezek hány nővel volt előttem, de annak azért híre van, ha az illető a helyi discok csődöre, és pl ilyen emberre nem vágyom. Az alapvető különbség SZERINTEM (az én felfogásom szerint) az, hogy míg egy srác képes az egy éjszakás kapcsolatokra, addig pl egy lánynak is lehet sok partnere volt, de nem egy éjszakások. Ez csak egy gondolat, én ezt látom magamon, és a környezetemen. 21/L
2011. jún. 1. 21:49
 2/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan sok ilyen lány, legalábbis a felnőtt korosztályból. Ha felnőttek között ilyen valaki, annak van annyi esze,hogy a szexuális élet, az magánélet.

A fiatalabbaknak pedig simán nagy a hangjuk.

2011. jún. 1. 21:50
 3/22 A kérdező kommentje:

21.49

De a szex kétemberes dolog. Ha egy fiúnak vannak egyéjszakásai, akkor azokhoz lány is kell.

2011. jún. 1. 21:52
 4/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem van igazság abban amit írtál. Mert saját ismeretségi körömben is van olyan lány, aki hogy is mondjam, nem apácai életet él és még fiatalabb mint én. (A vicces az, hogy én 21 vagyok és még nem feküdtem le senkivel, ő meg 18 és a tizenakárhanyadik srácnál tart.) Na ez van.

2011. jún. 1. 21:52
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen, erről beszéltem, kedves hármas válaszoló!
2011. jún. 1. 21:58
 6/22 anonim ***** válasza:
Én azért fenntartom azt, hogy férfiből több ilyen van. Szóval ha egy lány bevállalja az egyéjszakás kalandot, akkor hozzá nem csak egy hapsi fog ellátogatni. A férfiak könnyebb vérűek, mint a nők, már bocsánat a megfogalmazásért. Akár itt az oldalon is lehet látni, hogy ha egy nő kérdést tesz fel a szexel kapcsolatban, akkor 3 oldalnyi ajánlatot kap. Egy pasi 1-et, de inkább 1-et sem.
2011. jún. 1. 22:00
 7/22 A kérdező kommentje:

22.00

Azért egy kicsit árnyalnám a képet. A legtöbb nő folyamatosan megkapja a maga szexadagját és nem kell kuncsorognia érte, azért van olyan sok felajánlkozó.

Több embertől hallottam már, köztük nőneműektől is, hogy sokkal több lány és nő vállalja be, mint gondolnám, de ők sokkal óvatosabbak, mint egy férfi. Egy fiú dicsekszik vele, míg a lányok nagyon diszkréten kezelik (ugye a társadalmi megítélés miatt), ezért tűnhet sokkal kevesebbnek.

2011. jún. 1. 22:06
 8/22 A kérdező kommentje:
A második sort kiegészíteném: Azért van olyan sok férfi felajánlkozó és olyan minimális női.
2011. jún. 1. 22:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Na de hiába kezelik diszkréten, csak megvannak azok a férfiak, akik szintén diszkrétek. Mégis sok a kuncsorgó, szóval az arány akkor sem oké :)
2011. jún. 1. 22:07
 10/22 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy igaza van a kérdés kiírójának, mert egyéjszakás kalandhoz 2 ember kell, szóval kettőn áll a vásár. És ha belegondolunk, akkor nem csak a tizen és huszonévesek körében, de a 30-as korosztálynál is sok olyan van, hogy egy átmulatott éjszaka után nem a saját ágyában köt ki a nő. Ezzel a véleménnyel nem a női nemet osztom le, hanem az igazsághoz ez is hozzá tartozik. Azokról meg nem is beszélve, akik csak szexkapcsolatban élnek.
2011. jún. 1. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!