Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit kérhet gazdag partneré...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kérhet gazdag partnerétől egy "eltartott" nő?

Figyelt kérdés
Mik a reális árak?
2011. jún. 1. 21:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
A ragyás újgazdagok ingzsebből kifizetik,hidd el:)
2011. jún. 1. 21:15
 12/34 anonim ***** válasza:
1 ora egy nagyon jo nonel:numera,duma,cigi,attol fugg mi fer bele 25. De arra az egy orara szerelmes beled ugy csinalja....
2011. jún. 1. 21:15
 13/34 anonim ***** válasza:

Szerintem te fogalomzavarban vagy. Amiről te beszélsz, ami órára és szexre megy, azok nem eltartottak, hanem prostituáltak. Az eltartott nők odaköltöznek a hapsihoz, az pedig virul, hogy van nője, mindent megvesz neki, a milliós házában lakik, kap kocsit.

Nameg van az a véglet, amikor faszi nem tud róla, hogy lehúzzák,ismerek is ilyet, nem is egyet, már a saját házát is készült eladni, hogy vegyen a nőnek egyet,aki előtte 3 házzal lett szintén ettől az embertől gazdagabb,de azt csak nem sikerült elszednie tőle, a nő lelépett, a hapsi meg azóta is zsíros kenyéren él kb.

2011. jún. 1. 21:16
 14/34 anonim ***** válasza:

Ejj, de különlegesnek képzeli magát valaki...

A jó minőségű k.urvák saját lakással 15-ből megvannak.

2011. jún. 1. 21:17
 15/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.. most komolyan mire számítasz?Mivel elég naív vagyok, ezért feltételezem hogy nem te vagy az "eltartott" nő, csak úgy érdekel,mert kíváncsi vagy.Ha nem tudod hogy hogyan működnek ezek a dolgok, akkor jobb lenne ha távol maradnál az ilyesmitől.Sőt, mindenképpen jobb lenne.Az ilyen "eltartott" nő között és a háztartási krva között tényleg csak a díjszabás a különbség.
2011. jún. 1. 21:17
 16/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak egy kis kezdő ribanc,aki szép lassan kezd rájönni,hogy nem nagyon szeretne dolgozni..:)
2011. jún. 1. 21:22
 17/34 anonim ***** válasza:

"Én a tizedéért szippantom a szennyvizet, csak nem meztelenül."

Ha meztelenül szippantanád, elképzelhető, hogy te is megkapnád!

Egyébként annyit kérhet, amennyit nem szégyell. Akár milliókat, vagy házakat, ahogy itt írták.

Ha túl sokat kér, akkor bizony fennáll az esély, hogy a pasi kidobja... kockázat nélkül nincs győzelem. Ez is egy szakma, ehhez is ész kell, mint a többihez.

2011. jún. 1. 21:34
 18/34 anonim ***** válasza:

Bármennyit. Amugy se konkrét összeget fog kérni, jaj drágám adjál már 345ezer forintot. Inkább jaaaj olyan szép gyűrűt láttam ma a kirakatban, jaaj olyan cuki cipőt láttam.

Most nekem pont van egy ilyen ismerősöm nem mondanám magam hozzá értőnek bár nem hiszem hogy nagy hozzáértés kell ahhoz hogy x nő gazdag pasival él vajon mennyi pénzt kér.

Na de elég gazdag a férfi ugye, és ö meg az ex-felesége azt hiszem, végül is úgy ahogy együtt élnek. Havi 500ezer körül kap tőle pénzt akármiért. Szóval elég lazán el él, és simán természetesnek tartja hogy ő másból él. Röhej.

2011. jún. 1. 21:42
 19/34 anonim ***** válasza:
Jéé..hirtelen mennyi "hozzáértő"lett!:))))
2011. jún. 1. 21:44
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

A legdurvább eset, amiről hallottam, amikor egy budai gazdag fazon havi egymilliót fizetett a nőnek, de cserébe tökéletes engedelmességet várt el tőle. Ugrania kellett, mint egy kiskutya, amikor hívják, időnként agyba-főbe verte és megkínozta, a perverz szex minden válfaját kipróbálta vele. Egy évig tartott ez, utána a fazon ráunt és kidobta. A nő keresett 12 millió Ft-t,viszont egy élő emberi roncs lett belőle.

Mindent még a pénz sem ér meg. :(

2011. jún. 1. 21:48
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!