Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vad, szenvedélyes szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vad, szenvedélyes szexre vágyom, azzal akit szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, szűz és még nem volt barátom.

De egyszerűen nem bírom, vágyom érintésre, csókra és szexre. Kielégítő, isteni jó szexre. Áááááááhh, megörülök, nagyon vágyom rá. És persze vágyom egy igazi megértő, tapasztalt férfira(nem emos, csőgatyás, selyemfiúkra, bocsi nem akarok általánosítani, de sajna ez van) akivel átélhetném ezeket. Olyan jó lenne vadul szeretkezni, kipróbálni vele szinte akármit, de ugyanakkor hozzábújni, szeretetet adni és kapni tőle. Biztonság érzetet nyújtana és imádnám. Most mit tegyek?

2011. jún. 1. 20:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Várjad a sok hülye jelentkezését!
2011. jún. 1. 20:15
 2/25 anonim ***** válasza:
5%
Ha szűz vagy honnan tudod, hogy vágysz rá?
2011. jún. 1. 20:16
 3/25 A kérdező kommentje:

Jajj, igen bocsi, ezt elfelejtettem ide írni. Teljesen feleslegesen írtok privátot vagy jelentkeztek itt.

Még egy kérdés, hol tudnék ismerkedni 25-30 év közötti férfiakkal?

2011. jún. 1. 20:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk társkeresőben.

Bármily hihetetlen XD

2011. jún. 1. 20:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Onnan, h csak erre gondolok és egyszerűen érzem, h vágyom rá. Kevés nekem a maszturbáció. Kell vki akivel kitudnék alakítani egy olyan bensőséges és bizalmas kapcsolatot. Am sztem minden ember vágyhat rá, ha nem vágynál rá eszedbe sem jutna , h szexelj.
2011. jún. 1. 20:19
 6/25 A kérdező kommentje:
Társkeresőtől félek :S Eddig ismerőseim közül nem kaptam pozitív vissza jelzéseket a társkeresőkkel kapcsolatban.
2011. jún. 1. 20:20
 7/25 anonim ***** válasza:

Azért,mert nekik nem jött össze?:)

Neked még összejöhet!

2011. jún. 1. 20:21
 8/25 anonim ***** válasza:

bárhol, de 30 fölött a jó pasik már szinte mind foglaltak.

ott csak második lehetsz.

2011. jún. 1. 20:21
 9/25 anonim ***** válasza:
Én megértelek, nekem nem rég lett vége az első kapcsolatomnak, és amúgy sem sok jutott ki a szeretkezésből, sajnos. :( Egyébként meg próbáld ki a társkeresőt, lehet neked szerencséd lesz vele, ésszel kell csinálni, jól kell szelektálni.
2011. jún. 1. 20:22
 10/25 anonim ***** válasza:
de ki van éhezve valaki...
2011. jún. 1. 21:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!