Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináltok ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha a párotok felizgul de ti nem akartok vele lenni?

Figyelt kérdés

Még egy hónapja sincs hogy együtt vagyunk. Gyakran előfordul, hogy csók vagy ölelkezés során érezhetően megkíván. Én viszont e téren még amatőr vagyok és még korainak tartom lefeküdni vele. De ilyen helyzetekben mit lehet vagy kellene tennem hogy nem legyen rossz neki? Vagy ilyenkor csak hagyjam hogy "elmúljon" ?

Igazából még az orális szexet is korainak gondolom.

L/18

2011. jún. 1. 19:53
 1/10 anonim válasza:
76%
Elégítsd ki kézzel, vagy orálisan, vagy vegyél neki egy kecskét. :D
2011. jún. 1. 19:57
 2/10 anonim válasza:

ha nem akarod,akkor nem tudsz tenni semmit!

ilyen nálunk is volt/van, mi 2 hónapja vagyunk együtt! : )

2011. jún. 1. 19:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként fizikai fájdalommal jár nekik ha felizgulnak aztán lassan lelankadnak?
2011. jún. 1. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem fáj, csak kellemetlen. De amúgy ha nem akarod még, akkor ne csinálj semmit, esetleg mondd el ezt neki is.
2011. jún. 1. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
ha sokáig fellvan állva neki és utána lelankad az bizony fáj.a heréi pontosabban.
2011. jún. 1. 20:43
 6/10 Kusaha válasza:
Hát, a pettingeléstől senkinek nem lesz baja, biztos örülne neki ha kézzel kielégítenéd ^^
2011. jún. 1. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Eléggé csodálkozom itt az embereken... még nincs egy hónapja, hogy együtt vagytok, és kézzel kielégítés, ilyesmi? :O Mi 3 hónap után csináltunk olyat a barátommal, és addig szép lassan ismertük megy egymás porcikáit. Nem kell elsietni. Ha ő olyan fiú, aki megérdemel, akkor várni fog a szexre, addig pedig lehet tapi, meg minden héten valami apró újdonság, ruhadarab levétele, csókok nyakra, vagy máshová a testen... Nem kell egyből beleugrani, és kielégíteni. Az izgatás részt is évezik, és ha annyira kell neki, majd csinálja magának amíg nem vagy kész rá.:) remélem, segítettem
2011. jún. 10. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Hozzátenném hogy te önmagadért felelsz, ő is önmagáért. Szóval ha ő úgy érzi fáj neki, vagy úgy érzi neki valami szüksége van szólni fog neked :), ha nem akkor így járt nincs hosszútávon értelme összejönni vele. Az ő dolga, megoldja :) van annyira fiú, ez téged nem érint.
2011. jún. 10. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Helesbítek: Ha nem szól mert fél, pedig szeretne akkor nincs értelme vele járni, mert akkor nem képes lekommunikálni a kívánságait, és ebből később problémák lesznek.
2011. jún. 10. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:

27 éves fiu vagyok és nálunk is sokzsor van hogy a péárom napokig sőt volt olyan hogy 2 hétig nem kivánta a sexet, persze kis kézi kielégítés nyali meg iylenek voltak. ha nem is akar velem sexelni azért anyit megtezs hogy vagy végignézi ahoyg kiverem ez izgatja kicsit vagy közösen tusolunk és ott kiveri nekem!

Szerintem ha érzed rajta hogy felállt neki legalább egy kis kézi kényeztetést adj neki !

2011. jún. 10. 11:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!