Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt hogy megéreztétek másik nőtársotok punci illatát? Mi volt a reakciotok? Begerjedés?
Ha mások is érzik, az már szag. Aki rendszeresen tisztálkodik, annak nincsen olyan intenzív "illata", hogy más is érezze messziről. Mert hát nem vagyunk macskák, hogy szagról akarjuk felismerni egymást.
A kérdésed azt gondolom mégis abból fakad, hogy téged viszont felizgatna, ha két nő a szemed láttára egymásra gerjedne. Még a gondolat is nemdebár?
Tanulmányoztam a témát neked egy kicsit, jót fog tenni a lelkednek:):):):
NŐI HOMOSZEXUALITÁS
Nincs biológiai oka.
3 terület:
A vágy hátterében ott rejlik, hogy az azonos nemű szülőtől megerősítést kapjon.
Hogy egésznek érezze magát.
Közelségtől, intimitástól való félelem a másik nemtől.
Fejlődés útja
Az ősbizalom kialakulása az anya – gyerek kapcsolatban. Ha ez sérül felnőttként azt éli meg, hogy „nem vagyok a helyemen”. Ez a legerősebb életérzése a homoszexuális nőnek.
Az anyával való korai kötődés zavara a leggyakoribb oka, mely csillapíthatatlan vágyat tart ébren egy belső otthon után.
A homoszexuális nő, egy másik nőben próbálja megtalálni az otthonát. Mintegy egymásba tapadnak, mellüket összeérintik, mélyen egymás szemeibe néznek, „nélküled nem tudok élni” életérzés. A legnagyobb erőszakmutató a leszbikus nőknél van.
Mindez egyet jelent az anya keresésével. Egymásban keresik azt, amit önmagukban nem találnak meg.
A nő arra teremtődött, hogy csecsemőjével összekapaszkodjon, magához ölelje, táplálja. Ha ez valami miatt kárt szenvedett, ürességet, elhagyatottságot, a védelem hiányát éli meg fel-nőttként az ember. Ez a hiány uralja a homoszexuális nőt. Érzelmi függőség jellemzi. Ezt az ürességet a szex-el igyekszik betölteni.
Jellemzői
Bizalmatlanság az élettel, kapcsolatokkal szemben;
Mély depresszió;
Infantilis félelmek;
Feszültség: az elválástól való félelem testi feszültségben manifesztálódik a genitáliában. Kényszeresen maszturbálnak, valami lazaság lépjen fel testükbe ez moti-válja. Itt még mélyebb mint a férfiak esetében.
Oka:
Anyához való korai kötődés zavara; (A homoszexuális kapcsolatban ő lesz a nő.)
Ha a lány azt éli meg 1 – 4 éves kora között, hogy anyja csak áldozat, apja lenézi, a lány izolálja magát édesanyjától. „Soha nem akarok nő lenni” – életérzés. Megpróbál ezért olyan lenni, mint az apa (erős, határozott), így felnőttként inkább férfias külsővel rendelkezik. A fiú fejlődésének útján próbál haladni. (A homoszexuális kapcsolatban ő lesz a férfi.)
Szexuális bántalmazást élt át, vagy állandóan kigúnyolják a lányt a családban; Düh, szégyenérzet vezeti. „Biztos én vagyok a bűnös, mert lány vagyok.” – Női identitás megtagadása. Nincs szükségem senkire magam is boldogulok.
Sokszor a homoszexuális nő szakmai téren sikeres, de nem képes otthont nyújtani másnak.
12:49
Ez szép volt:-D
Amúgy éreztem már, de én azt hittem ott hányom össze magam. Ilyen bűzt:-)) Begerjedés?:-)) LOL
Minden lányon érzed?
Nem lehet hogy a saját szagodtól vagy kiborulva? XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!