Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy leszbikus kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy leszbikus kapcsolat? Jobban megérti egymást a két személy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Van,hogy egy leszbi pár jobban megérti egymást,mint egy heteró és van ,hogy egy heteró pár jobban megérti egymást,mint egy leszbi! Kigondolta volna mi? Felmérés viszont az arányokról még nem készült! De ,ha megértést szeretnél nem kell egyből nemetváltanod báttya!
2011. jún. 1. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy elnézem, ugyanolyan, mint egy heteró. Lehet kiegyensúlyozott, jó, kellemes is, éppen úgy, ahogy tarkíthatják veszekedések, kisebb összekapások is.

Csupán azért, mert a párom is nőnemű, még nem ad okot arra, hogy jobban megértsem magát a személyiségét (bár tény, hogy ha pl. menstruál, pontosan tudom, milyen érzés) - de nyilván azért vagyunk együtt, mert jól kijövünk egymással. :)

Ugyanazt csináljuk, mint a heteró pár ismerőseink, barátaink. De tényleg. Együtt vásárolunk be, vagy ha hiányzik valami, X szól Y-nak, hogy mielőtt hazaér, beugorjon érte; szoktunk kirándulni vagy egyszerűen csak sétálni, néha-néha elmegyünk bulizni, sportolni (ki mit tud/szeretne) - zenélni. Olykor együtt főzünk, vagy X főz és Y mosogat, máskor meg fordítva.

Nem jelenünk meg másképp párként, mint egy ún. "szabványos" heteró pár. Éppen ugyanúgy. :D

Őszintén szólva, nem az a lényeg, hogy egy fiú és egy lány vagy két lány van egy párkapcsolatban, hanem az, hogy egyáltalán milyen az a párkapcsolat. :)

2011. jún. 1. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi! :)

én is teljes mértékben egyetértek, h a kapcsolat „milyensége”

azért kérdeztem, mert a környezetemben sok barátnömnek van fiúja és egyfolytában panaszkodnak h így nem, meg úgy nem érti meg őket plusz az állandó „fenyegetettség” az exektől…. nőknél is így van akk, gondolom…

eddig nem ismertem v láttam olyan pasik akire azt mondtam volna h igen, ő az , aki kell (nem is tudok megbízni a pasikban… ez viszont családi eredetű), viszont most épp van egy aktuális lány, aki bejön nekem, de nagyon… de ő nem tudja :-(

még egyszer köszi!

2011. jún. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!