Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy leszbikus kapcsolat? Jobban megérti egymást a két személy?
Ahogy elnézem, ugyanolyan, mint egy heteró. Lehet kiegyensúlyozott, jó, kellemes is, éppen úgy, ahogy tarkíthatják veszekedések, kisebb összekapások is.
Csupán azért, mert a párom is nőnemű, még nem ad okot arra, hogy jobban megértsem magát a személyiségét (bár tény, hogy ha pl. menstruál, pontosan tudom, milyen érzés) - de nyilván azért vagyunk együtt, mert jól kijövünk egymással. :)
Ugyanazt csináljuk, mint a heteró pár ismerőseink, barátaink. De tényleg. Együtt vásárolunk be, vagy ha hiányzik valami, X szól Y-nak, hogy mielőtt hazaér, beugorjon érte; szoktunk kirándulni vagy egyszerűen csak sétálni, néha-néha elmegyünk bulizni, sportolni (ki mit tud/szeretne) - zenélni. Olykor együtt főzünk, vagy X főz és Y mosogat, máskor meg fordítva.
Nem jelenünk meg másképp párként, mint egy ún. "szabványos" heteró pár. Éppen ugyanúgy. :D
Őszintén szólva, nem az a lényeg, hogy egy fiú és egy lány vagy két lány van egy párkapcsolatban, hanem az, hogy egyáltalán milyen az a párkapcsolat. :)
köszi! :)
én is teljes mértékben egyetértek, h a kapcsolat „milyensége”
azért kérdeztem, mert a környezetemben sok barátnömnek van fiúja és egyfolytában panaszkodnak h így nem, meg úgy nem érti meg őket plusz az állandó „fenyegetettség” az exektől…. nőknél is így van akk, gondolom…
eddig nem ismertem v láttam olyan pasik akire azt mondtam volna h igen, ő az , aki kell (nem is tudok megbízni a pasikban… ez viszont családi eredetű), viszont most épp van egy aktuális lány, aki bejön nekem, de nagyon… de ő nem tudja :-(
még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!