Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugnátok/dugtatok már vonaton?
nem.
egyébként egy euronight-on, hálófülkében el tudom képzelni.
Igen szexeltem már vonaton a volt barátnömmel. Nagyon bevállalós volt és ez sem maradhatott ki.
Bárhol, bármelyik vonalon meg lehet valósítani.
Ha kevesen vannak, akkor ott az ülésen és a lebukás veszélye pont izgalmasabbá teszi, ha pedig sokan vannak akko ott a wc, de csak Interctyn vagy Railjeten ahol tiszták a wc-k.
A vonaton sok betegséget lehet összeszedni? Nekem még egyet sem sikerült.
Másrészt, a WC-ben dugást miért csak mindenki, felhajtott ülőkére ráülve tudja elképzelni? Ennyire ne legyen szegényes a fantázia...
Ott k... nincs hely, így az állva dugás a megfelelő pozíció, esetleg a lovagló póz, de akkor is ráhajtod a fedelet.
A párommal egyszer orál volt a vonaton. Talán egy ember volt rajtunk kívül, meg a kallar. Kaller kezelte a jegyeket és ment a dolgára. Mi meg egymásnak estünk, hozzá teszem, h volt bennünk egy kis pia - nem tök részegek voltunk, tényleg csak annyi, hogy kicsit levetkőztük a gátlásainkat - anélkül nem biztos, h annyira bevállalósak lettünk volna. Izgalmas volt, jó volt.
Am wc-n én se csinálnám meg, az valahogy mindig is taszított.
18/L
ma 10:29
Anyukádék büszkék lehetnek rád.
19:29 vagyok
Nem lenne kedvem, mert van párom, akit szeretek :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!