Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, mi a véleményetek a plázacicákról?
Ezerszer inkább választanám a cicababát a mai üzletasszony típus előtt. Azok olyanok, mint az ügyvédek, nekik jogaik vannak, önérzetesek, ők nem főznek, nem takarítanak, nem dugnak.
A plázacicával legalább lehet szórakozni, nem pofázik vissza, és nem képzeli azt magáról, hogy mindent jobban tud.
lehet, hogy csak szűzqrvák.
Az American Beauty-ban a csini nagyszájú mindig menőn öltözködő csajszi halkam megjegyezte amikor a barátnője palija épp meg akarta húzni, hogy "it's gonna be my first time". (nekem ez lesz az első)
Am. nekem 33 éves teljesen átlag kinézetű nőcim van, akit kb mindennap leszólít valaki, pedig nem cicomázza magát.
Engem kifejezetten zavar ez a gyűjtőnév. Mi is az a plázacica? A kor divatját követő, igényesen öltözködő, rendszeresen kozmetikushoz, fodrászhoz, szoláriumba, fitnesz termekbe látogató fiatal nő.
Most ebben mi a rossz?
a 16:42-es válaszolóval én is egyetértek.van a suliban 1 csaj,aki nagyon gyönyörű,agyon van sminkelve és nagyon divatosan öltözködik,eléggé egy szexi TOP csaj,DE a hátsóját nem riszálja,a hangját még 1x nem hallottam - a p*csák üvöltözni szoktak figyelem felkeltés képpen és nagyon nagy a szájuk,mert az egójuk az egekben;nagyon kedves és személyiségre visszafogott,szolid,értelmes,szóval mint egy igazi felnőtt,érett nő,és egyszerűen fantaztikus...ezek után azért én már ki merem jelenteni,hogy van különbség nő és plazapics@ között :D a plázapics@ nem csak igényes,hanem egyszerűen szólva qrvás és tökéletesnek,felsőbb rendűnek hiszi magát
17/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!