Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszti közben pisilős érzés....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszti közben pisilős érzés. Miért?

Figyelt kérdés
Kb. 2percig csináltam (még sosem volt orgazmusom csak csiklói) az hüvelyem elülső oldalánál csináltam mert ugy hallotam ott van a g-pont.. és akkor már jött is a pisilős érzés, oké hallotam már róla gondoltam tovább csinálom, csak hogy nekem egyből pisi is jött, gyorsan abba hagytam, most miért jött pisi? Mi van ha szex közbe is bepisilek?
2011. jún. 1. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond Előfordul. Ez néha velejár.
2011. jún. 1. 16:12
 2/3 A kérdező kommentje:
vizelettarási problémáim vannak..nem lehet hogy ezért? :SSS
2011. jún. 1. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
ez normális, mert ott egy "pisilőinger" van ahol te csináltad. A G-pont az a hüvelyen belül van :)
2011. jún. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!