Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vesztettétek el a szüzességeteket?
14:50
jesszus akkor öcséd még nálad is fiatalabb volt hú,a lány akivel ő csinálta valszeg mégfiatalabb.
ti vasárnapi ebédnél ilyen MAGÁNdolgokról csevegtek? és a szülők megdícsértek vagy mi? én asztalt borítottam volna apátok helyében
Hát az én szüleim se konzervatívak,de 15éves fejjel,másnap a vasárnapi ebédnél biztos nem jelentettem volna be.
Én soha nem mondtam el nekik,hogy mikor.Egy idő után nyilván egyértelművé vált a dolog.És tudok velük erről beszélni,sőt újabban mamám kérdezett tőlem.Nem részleteket csak most sokat találkoztam egy sráccal,amiről tudtak és egyszercsak megkérdezte tőlem,hogy lefeküdtünk e már. :D Kicsit meglepődtem..
Úgyhogy igen,ha apád lettem volna biztos asztalt borítok.
Egyébként 16 évesen egy sráccal akibe szerelmes voltam és én is nagyon tetszettem neki. Nem jártunk egyébként. És nem bántam meg..ha tehetném se változtatnék ezen a dolgon. :)
21L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!