Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vesztettétek el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Esetleg leírhatnátok a részleteket is, ha gondoljátok, kivel/mikor/hol/hogyan.
2011. jún. 1. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Kiesett a táskámból mikor fizettem a közértben.
2011. jún. 1. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Az elso nagy szerelmemmel 15 evesen, otthon nalunk, tesom szulinapjan:) Nagyon szerettuk egymast, sokat pettingeltuk elotte illetve volt oralis szex is persze aztan megtortent misszionarius pozban:) nagyon elveztem abszolut nem fajt!:) Masnap vasarnapi ebednel ocsem elmondta anyaeknak h elvesztette a szuzesseget aztan en is:) szoval nekem egy tok jo elmenykent maradt meg!!
2011. jún. 1. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ellopták a cigányok...
2011. jún. 1. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Én sose szoktam semmit elveszteni mert vigyázok a dolgaimra ;)
2011. jún. 1. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

14:50

jesszus akkor öcséd még nálad is fiatalabb volt hú,a lány akivel ő csinálta valszeg mégfiatalabb.

ti vasárnapi ebédnél ilyen MAGÁNdolgokról csevegtek? és a szülők megdícsértek vagy mi? én asztalt borítottam volna apátok helyében

2011. jún. 1. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Az en szuleim nem konzervativak. az ocsem baratnoje idosebb volt nala! En nagyon is buszke vagyok a szuleimre, hogy nem ugy kezeltek a dolgokat, ahogy te mondod. Sztem nagyon is jo dolog, hogy a szuleimmel ien dolgokat tudok megbeszelni, akar vasarnap is , igen mert nalunk a szex nem tabu. Sajnallak ha nalatok az volt valaha is.
2011. jún. 1. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Részegen melléültem a wc-nek, és felment bennem a pumpa.
2011. jún. 1. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen megbsztak matekból
2011. jún. 1. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én szüleim se konzervatívak,de 15éves fejjel,másnap a vasárnapi ebédnél biztos nem jelentettem volna be.

Én soha nem mondtam el nekik,hogy mikor.Egy idő után nyilván egyértelművé vált a dolog.És tudok velük erről beszélni,sőt újabban mamám kérdezett tőlem.Nem részleteket csak most sokat találkoztam egy sráccal,amiről tudtak és egyszercsak megkérdezte tőlem,hogy lefeküdtünk e már. :D Kicsit meglepődtem..

Úgyhogy igen,ha apád lettem volna biztos asztalt borítok.

Egyébként 16 évesen egy sráccal akibe szerelmes voltam és én is nagyon tetszettem neki. Nem jártunk egyébként. És nem bántam meg..ha tehetném se változtatnék ezen a dolgon. :)

21L

2011. jún. 1. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
a konzervatív azt jelenti, hogy ideges lesz ha megtudja hogy 15 évesen du..ák a lányát?
2011. jún. 1. 17:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!