Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok nektek melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok nektek melyik jön be legjobban?

Figyelt kérdés

Természetesen fiúk lányokra vonatkoztatva válaszoljanak, lányok pedig fiúkra :)

fekete haj - barna szem

fekete - zöld

fekete - kék

barna - barna

barna - kék

barna - zöld

szőke - barna

szőke - kék

szőke - zöld

vörös - barna

vörös - zöld

vörös - kék

2011. jún. 1. 14:31
1 2
 11/16 anonim válasza:

nekem leginkább szőke haj-barna szem tetszik, mert a barna szem melegséget sugároz:)

a második nálam a szőke-kék lenne, egy sötétebb kékkel, vagy zöldeskékkel

a harmadik pedig barna - kék

2011. jún. 1. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Fekete - kék és a vörös - zöld jön be a legjobban, de mindegyik tetszene.

21F

2011. jún. 1. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

:D Szerintem nem ettől lesz valaki szép :D

De tudod mit legyen vörös szem, fehér haj. (albínó XD)

2011. jún. 1. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Barna kék mondjuk de nehogy már a szem meg hajszín döntsön :))
2011. jún. 1. 18:52
 15/16 B.angel ***** válasza:
De a kérdésed egyáltalán nem értelmes. Lehet, hogy nem ez a legfőbb dolog, de egész egyszerűen, nem lehet rá reálisan válaszolni!!! Nekem tök mindegy milyen színű a szeme, soha nem is néztem, hogy hú, neki szép szeme van, de járnék vele! Nem tudok erre a kérdésre felelni, mert tényleg annyira-de annyira felesleges! Volt már kék szemű, szőke hajú barátom, volt barna szemű barna hajú, szőke hajú barna szemű... Akkor most melyik is jön be a legjobban? A jelenlegi barátomé pl. barna és a haja... nem is egyféle színű...vöröses szőke... Na. Ennyi csak. :)
2011. jún. 2. 07:51
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem számít azért, nekem pl. egyáltalán nem tetszenek a szőke/világos hajú srácok. nem mondom, hogy kizáró tényező, de ha két ugyanolyanból kéne választani, az egyik szőke, a másik barna hajú, akkor a barnát választanám.

és a világos szem is jobban tetszik. nem szempont, de örülök, ha kék, pláne ha zöld szemű az illető, aki felkelti az érdeklődésem. de nincs döntő szerepe.

amúgy a barna haj zöld szemre voksolok.

2011. jún. 3. 00:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!