Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisz vagy nagy pénisz?
olyan lányok válaszára vagyok kíváncsi akik konkrétan a kisebbet szeretik 12-14 vagy azokéra akik a nagyobbat 18-20+
Akiknek konkrét véleményük az hogy ők azt a méretet jobban előnyben részesítik.
Egyértelműen a kisebb! A páromnak olyan 15-16 centi, és már az is néha fáj :S
19/L
Most igy a kerdes es a valaszok alapjan ugy tunik, mintha harom kulonbozo csoportba sorolhatnank a peniszeket meret szerint:
-nagy (17 felett)
-kicsi (12-16)
-nagyon kicsi (12 alatt)
Azert ez igy eleg szarul hangzik, bar elismerem, hogy egy 18-20 centis peniszhez kepest mar egy 15-os is kicsinek tunik.... de azert ha lehet, a 13-16 cm-es peniszeket nevezzuk mar inkabb atlagosnak/kozepesnek! Az megiscsak jobb a ferfiui onbecsulesunknek...:D
szerintem 14-17 között az átlagos :P
Amúgy ez csak egy felmérés lenne, tudom hogy nem a méret a lényeg, és igen én a kisebb kategóriába tartozok, de nem ezért tettem fel a kérdést Csak kíváncsi voltam azokra akiknek határozott véleményük van a témában
Hát a 18-as vagy nagyobbak 1-3% max.
DE a nők ~40%-át, kur vára egyáltalán nem érdekli a méret. - ez tapasztalat is. Nagyon sok lány intim titkait ismerem. NO PARA!!!! Kis eséllyel lehet durván mellé fogni. És akkor mi van? Újra játék.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!