Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a páromat?
Most vagyunk hat hónaposak, és nem tudom mit adjak nek. Ajándék mellett gondoltam hogy feldobom a szexuális életünket, csak nem tudom hogyan kéne. Azért gondoltam erre mert félek hogy elveszítem és még egyszer sem mondta ki hogy "szeretlek" és ettől egy kicsit meg vagyok ijedve.
Harmadik személy kizárva. Análisan próbálkoztunk már de nagyon fájt nekem és így inkább le mondtunk róla.
Van valami tippetek. Csak rendes válaszokat kérek.
Szerintem,de ez csak az én szerény véleményem: ha esetleg az anyagi dolgok megengedik vidd el egy szép étterembe vacsorázni úgy,hogy nem is tudja,hogy hova mentek (pl.: mellé virágcsokor) ...óriási meglepetés lenne neki-legalábbis magamból kiindulva.Bár ez ízlések és pofonok,mert van aki nem szereti annyira az ilyesmit.
Egyéni ajándékot is csináltathatsz neki,mint pl.: veszel neki egy poharat és belegravíroztatod a nevét,erre a célra jó egy toll is,egy nyaklánc-medál stb.
A szexuális élet feldobására...hát nem is tudom...annyira "meguntak" az együttléteitek,hogy fel kéne dobni??
Fel lehet dobni pl.: egy vibrátorral is,de persze ez is ízlések és pofonok,mert van aki az ilyesmit nem szereti.
Remélem azért valamit segítettem,most ennyi jutott hirtelen eszembe.
20/L.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!