Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: mikor, hol és mivel masztiztatok legutóbb? Milyen volt? Hany éves vagy?
Jaaaaj, hát a lányok nem masztiznak, ahogy nem is finganak és a lábuk se büdös. :D
Ritka aki bevallja, h magához nyúlt.
Jujjj ez naon jó.
én legutóbb a vcben cináltam, hihi és szupi volt.
10 l
A válasz megírásának időpontja: ma 11:22!
Nem az hogy a lányok nem szokták ezeket csinálni, de ki az a barom aki ide lefogja írnni azt, hogy mikor és hol csinálta.. na meg végképp azt, hogy milyen volt.
Ez a lényeges külömbség a fiúk és a lányok között..
A fiúk elvannak telve maguktól, és azzal menőznek, hogy napi 5x kiveri a faszatát.. (Már aki.. akinek nem inge ne vegye magára..)de a lányok többése, ezzel nem szeret "dicsekedni"... nem szereti mesélni, mert ez az ő saját titkos dolga, és az nem tartozik másra, h ki mit csinál otthon magával.
Jaj, anonim oldalon miért kell prűdködni...?-.-
Az oké, hogy ha valamelyik ismerősöd kérdez csak úgy ilyet, akkor nem akarsz válaszolni, de itt miért ne, ha a kérdező erre kíváncsi?
Amúgy én tegnap este, a kezemmel, és egy vékony szempillaspirálos flakonnal. Értelemszerűen nagyon jó volt.:)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!