Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek ez tetszene? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek ez tetszene? Ha nem, mit kéne másképp?

Figyelt kérdés
3. alkalom lenne... Tegyük fel: bekötném a szemed, lefektetnélek az ágyra, mondanám, hogy tedd a kezed a fejed fölé, összekötném. És megcsókolnálak, puszilgatnám a nyakad, arcod. És... A lényeg még, hogy végig meg lenne kötve a kezed és a szemed.
2011. jún. 1. 08:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem feltétlen tetszene, nem szeretem az ENNYIRE passzív szerepet, plusz a férfiak általában annyira nem pörögnek a puszilgatásra. Ebben a formában ráadásul nagyon sablon szagú szerintem. Mindez az én véleményem, lehet, hogy ettől függetlenül a fickók 90%-ának bejön, csak gondoltam halld, hogy nem mindnek.

Teszem hozzá, ha nem is tetszene az fix, hogy, mint gesztust nagyon sokra értékelném, mivel tudom, hogy engem akarsz kényeztetni.

2011. jún. 1. 09:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Olvasni szoktam tortenetek .hu-n és onnan, de nem vagyunk túl idősek, tuti ilyenbe nem volt része, plusz szereti a puszikat. Főleg a nyakán:)
2011. jún. 1. 09:37
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkor tetszeni fog neki sztem (előző voltam)
2011. jún. 1. 09:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi. Aranyosak vagytok. (:
2011. jún. 1. 09:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Siman, vagj bele, foleg ha fiatalok vagytok. Orok emlek marad:D
2011. jún. 1. 10:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Az jó lenne. :P
2011. jún. 1. 11:01
 17/25 anonim válasza:

Ha nem baj, akkor nő létemre válaszolok a kérdésedre :D jobban mondva mondok valamit...

Mi is fiatalok vagyunk, és ezt (legalábbis hasonlót) próbáltam már ki én is. És én is nem sokkal azután, hogy először csináltuk. A részleteket nem árulom el, de nagyon tetszett neki :D amúgy hány éves vagy? :D

16/L

2011. jún. 1. 17:39
 18/25 A kérdező kommentje:
Veled egyidős. 16 vagyok. :) egyikünknek sem az első és eleinte nagyon kételkedte, jó ötlet-e. De rájöttem, jobb döntésem nem is lehetett volna...
2011. jún. 1. 21:30
 19/25 anonim válasza:
Ha benne van a kísérletezésben, akkor nyugodtan :P :)
2011. jún. 2. 07:37
 20/25 anonim válasza:
am 17:39 voltam :D
2011. jún. 2. 07:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!