Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek ez tetszene? Ha nem, mit kéne másképp?
Figyelt kérdés
3. alkalom lenne... Tegyük fel: bekötném a szemed, lefektetnélek az ágyra, mondanám, hogy tedd a kezed a fejed fölé, összekötném. És megcsókolnálak, puszilgatnám a nyakad, arcod. És... A lényeg még, hogy végig meg lenne kötve a kezed és a szemed.2011. jún. 1. 08:21
11/25 anonim válasza:
Nekem nem feltétlen tetszene, nem szeretem az ENNYIRE passzív szerepet, plusz a férfiak általában annyira nem pörögnek a puszilgatásra. Ebben a formában ráadásul nagyon sablon szagú szerintem. Mindez az én véleményem, lehet, hogy ettől függetlenül a fickók 90%-ának bejön, csak gondoltam halld, hogy nem mindnek.
Teszem hozzá, ha nem is tetszene az fix, hogy, mint gesztust nagyon sokra értékelném, mivel tudom, hogy engem akarsz kényeztetni.
12/25 A kérdező kommentje:
Olvasni szoktam tortenetek .hu-n és onnan, de nem vagyunk túl idősek, tuti ilyenbe nem volt része, plusz szereti a puszikat. Főleg a nyakán:)
2011. jún. 1. 09:37
13/25 anonim válasza:
Akkor tetszeni fog neki sztem (előző voltam)
14/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi. Aranyosak vagytok. (:
2011. jún. 1. 09:48
15/25 anonim válasza:
Siman, vagj bele, foleg ha fiatalok vagytok. Orok emlek marad:D
16/25 A kérdező kommentje:
Az jó lenne. :P
2011. jún. 1. 11:01
17/25 anonim válasza:
Ha nem baj, akkor nő létemre válaszolok a kérdésedre :D jobban mondva mondok valamit...
Mi is fiatalok vagyunk, és ezt (legalábbis hasonlót) próbáltam már ki én is. És én is nem sokkal azután, hogy először csináltuk. A részleteket nem árulom el, de nagyon tetszett neki :D amúgy hány éves vagy? :D
16/L
18/25 A kérdező kommentje:
Veled egyidős. 16 vagyok. :) egyikünknek sem az első és eleinte nagyon kételkedte, jó ötlet-e. De rájöttem, jobb döntésem nem is lehetett volna...
2011. jún. 1. 21:30
19/25 anonim válasza:
Ha benne van a kísérletezésben, akkor nyugodtan :P :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!