Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves srác vagyok és 12cm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves srác vagyok és 12cm a péniszem állva ez nagyon gáz nagyon kicsi vagy átlagos?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
16%
ha tényleg akkor van neked akkor oltári gáz, nagyon kicsi, óvszerből is extra kicsi kell
2011. máj. 31. 23:56
 22/39 anonim ***** válasza:

A fehér férfiak 45% ekkora vagy kisebb. Ez egy egészséges méret.

Csak önbevallós csalós felméréseken lettünk csak Európa elsők. A valóság az hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő Ázsia génjei miatt inkább kisebb van.

A feketéknek három negyed inchel nagyobb az egészséges átlag méretűk ami kb. +1.9 cm. Viszont a fehér rasszban 42%-nak az átlagnál kisebb van, az 1899-ben még törzsi társadalomban élőknél népeknél ez kevesebb mint 1%. Ázsiában is törzsi társadalomban élőknél népeknél ez kevesebb mint 1%. Viszont a japánoknál és Kínában is 30+%-nak kisebb az átlagnál. De a törzsi társadalomban élő Belső Ázsiaiaknál ugyan úgy kevesebb mint 1%.

És a rabszolgaság mait a Afro-Caribbean népcsorotban 2+%-ra nőt az átlag alatti nemi méret.

2011. jún. 1. 00:40
 23/39 anonim ***** válasza:
90%
ne halgass rájuk, nem gáz. átlag alatti picivel, de az a lényeg hogy hogy használod
2011. jún. 1. 00:40
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a kicsi, nem okozol fájdalmat és szo.pni is könnyebb. Amúgy is egy nő nem több belül 10cmnél, nem is értem minek 20cmes farok..
2011. jún. 1. 03:33
 25/39 anonim ***** válasza:
Olvastam, a nők belső méretét 15 cm-re írták átlagban...
2011. jún. 1. 04:41
 26/39 anonim ***** válasza:
Persze elég kicsike, de a normális nők nem csinálnak ügyet belőle. Mi is megbámuljuk a nagyobb melleket, de ugyanolyan jót szexelünk az icipici mellű nőkkel is. Nekem 16-17 (szóval nem nagy) mégis szereti a barátnőm.
2011. jún. 1. 09:52
 27/39 anonim ***** válasza:

Nekem is kb ekkora, paráztam is miatta régebben. Aztán teltek az évek és így már több, mint 100 nő után azt mondom szard le és ne foglalkozz vele. Itt lehet a fórumon mindenkinek 20cm, de a valóságban közel sem.:P Plusz ez is csak egy olyan dolog ami adottság, nem tudsz változtatni rajta és aki ez alapján ítél meg azzal bajok vannak...

47F

2011. jún. 1. 10:52
 28/39 anonim ***** válasza:

Meglepo, hogy eddig meg senki nem allt elo a vastagsag kerdesevel! Mert azt szoktak mondani, hogy a vastagsag sokkal sokkal fontosabb a hossznal...

En bevallom, nekem mereven kb. 15 cm hosszu (tehat elvileg atlagos), viszont az atmeroje csak 3,5 cm, ami szerintem mar vekonynak szamit (baromi gatlasos is vagyok miatta)!

Szoval szerintem semmi okod az aggodalomra, ha a 12-es hossz melle egy minimum 4 cm-es atmero tartozik... en peldaul sokkal nyugodtabb lennek egy 13-as hossz melletti 4,5 cm-es atmerovel... igy viszont sokkal inkabb okom van az aggodalomra, mint neked!!!

2011. jún. 1. 11:05
 29/39 anonim ***** válasza:
3,5 cm átmérő pont az átlagos
2011. jún. 1. 11:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!