Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék maszturbálni a barátom elött. Szerintetek tetszene neki?
Ajjaj de még hogy tetszene neki!
Csináld úgy ahogy egyedül is szoktad!
Igen tetszene.Én szerintem amikor nincs senki nálatok köntösbe hívd át és ültesd le 1 fotel vagy kanapéra te állj szembe vele és dobd le a köntöst majd szépen kezd magad simogatni (Tuti ,hogy fel fog állni a barátod ,hogy "kicsim mit csinálsz" neked rá kell parancsolj ,hogy ÜLLJ LE (ne hangosan inkább úgy ,hogy komolyan vegyen) majd szépen kezdj el játszadozni magaddal amikor érzed ,hogy már nagyon felizgultál megengedheted ,hogy besegítsen.)
Esetleg beszélj vele ,hogy szeretnéd ,ha közösen maszturbálnátok.Csinálhatnátok egymásnak ,hogy megtudjátok mi a jó a másiknak.Ő vezetné a te kezed te pedig az övét.Jó dolog ,ha ismered a párod és tudod ,hogy hol jó neki.
Minden jót!20/f
Hát én így nem csinálnám,nem igazán lenne hozzá merszem,viszont egyszer mikor így rajta lovagoltam,akkor magamhoz értem..elég sokáig..és attól teljesen odavolt. :)
Egyébként igen!Ez nagyon tetszene neki!Jó szórakozást! ;)
Nem az hogy tetszene-e neki, hanem hogy mennyit tanulna belölle :)
A barátnőmet sajnos nem lehet rávenni ilyenre :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!