Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt orgazmusom. Mit tehetnék?
Mondtam nőgyógyászomnak, azt mondta nincs velem semmi gond, rossz partnereket választottam. Az lehetséges hogy 5X rosszul választottam?
Volt már komoly kapcsolatom (2év) szerelmes voltam, vágytam rá megvolt a kémia és mégsem, de eljátszottam. Már-már érzem, hogy mindjárt elélvezek aztán mégsem. Nem értem miért. Volt olyan, hogy kifejezetten rossz volt a szex, hogy egyáltalán nem is kívántam viszont a mostani barátommal nagyon kívánom és nagyon szeretek vele együtt lenni, de még így sincs orgazmusom. Nem merem neki megmondani, nem akarom hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.
Mit tehetnék?
Nem vagyok elégedett a testemmel és eléggé szégyenlős is vagyok, nehezen oldódom ez ok lehet?
Először is: dehogynem mondod el! Muszáj megbeszélned a barátoddal, mert az nagyon nagyon fontos - az első lépés a megoldás felé.
Másodszor: igen, lehet ok az, amit mondasz. Egyszerűen leblokkolsz, nem engeded a tested szárnyalni, mert folyton az motoszkál a fejedben, hogy biztos nem tetszel a barátodnak. De hát ha nem tetszenél, nem lenne veled!!! Ez járjon a fejedben! Ne legyél szégyellős! A világ legtermészetesebb dolga, hogy élvezed az együttlétet azzal, akit szeretsz és aki viszontszeret! Ne hagyd ki ezt a hihetetlen élményt, ami a orgazmus ad!
Harmadszor: gyakorolj magadon! Ne zavarjon, hogy maszturbálsz, egyszerűen MUSZÁJ kiismerned a testedet, hogy aztán elmondhasd a barátodnak, hogy mit hogyan élvezel a leginkább!
Bocsi, de szerintem nagyon hülye a nőgyógyászod.
Fel kell fedezni magad, és vele is beszélni... mindent meg kell beszélnetek, ez a legfontosabb... ha azok után azt mondja, hogy ez a te bajod, akkor egy idióta. A legtöbb férfinek nagyon fontos az, hogy a párjának örömet szerezzen az ágyban. Ha beszélgetnétek, talán ki tudnátok kísérletezni azt a módszert, ahogy te is élvezed a sexet.
kedves kérdező! akárhova mész mindenhol ugyanazt fogod hallani, szóval elcsépelt mondat ám nagyon is igaz: az orgazmus fejben dől el. ha görcsölsz akkor nem fog menni soha. mond el a párodnak és SOHA ne játszd meg az orgazmust. mond el, hogy mi van és kérd meg, hogy soha se erőlködjön azon, hogy sikerüljön, csak élvezze a szexet! legyen jó előjáték, nyugis környezet és ami a legfontosabb, hogy verd ki a fejedből az orgazmus. arra nem kell törekedni, csak megtörténik.
a másik...veled van egy férfi, aki szeret téged ívül belül. szereti a tested és a lelked. ha ez nem elég ahhoz, hogy elfogadd magad akkor nem tudom mit mondjak. senki sem tökéletes. én sem vagyok az...de a párom úgy néz rám mint a világ legjobb pasijára...és érezd magad jónőnek! mond, hogy igen...itt egy nagyszerű férfi aki csak engem akar...miért? mert jó csaj vagyok!
továbbá vannak tantra gyakorlatok. neten dvd-t mindent le lehet tölteni. iszonyat hasznosak és működnek! annak is az a lényege, hogy a szex lényege, az hogy a másikkal vagy és az orgazmus csupán egy kellemes melléktermék...sok szerencsét! 24/férfi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!