Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet így felizgulni? És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így felizgulni? És ez jó?

Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettem msn-en egy pasival ismerjük egymást személyesen is,nem volt olyan nagy erotikus téma,csak csipkelődések,és szóba hozza hogy neki már áll a cerka.Én ezt nem hittem el,hát ennyitől?Ez jó rám nézve?
2011. máj. 31. 19:33
 1/9 anonim válasza:
100%
nekem is simán áll már csak annyitól is, ha egy filmben csókolóznak, vagy ha valaki beszélget a sexről, meg ilyenekről
2011. máj. 31. 19:35
 2/9 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Biztos nem állt neki, csak úgy mondta... poénból. Neked jó, mert ez azt jelenti, hogy tetszett neki a játék. De inkább élőben találkozz vele, akkor majd kiderül, hogy valóban ekkora szája van-e :)
2011. máj. 31. 19:36
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:
Első: nem biztos, hogy az illető pasi is 15 éves szűz fiú :D Bocsi :P
2011. máj. 31. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen, de rád nézve nem! Ha csak nem te is lefeküdni akarsz vele. Nem azért izgult fel, mert szerelmes beléd, hanem megdugna.
2011. máj. 31. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
harmadik: de attól még lehetséges :D és én is csak a saját példámat hozom fel h simán lehet h ettől áll neki :D
2011. máj. 31. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Simán létezik, hogy felállt neki. Egy jól működő pasinak elég ennyi is hozzá. ;)

Hogy rád nézve? Szerintem mindenképpen jó pont. A lányok ezt általában bóknak szokták venni, és nem véletlenül. ;)

2011. máj. 31. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,szerintem ha egy pasinak Tőled áll a cerkája abban nincs semmi rossz! Sőt,léggy büszke magadra hogy nem is kellett semmi nagy dolgot tegyél csak beszélj vele és attól is felizgult.
2011. máj. 31. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Baromság, ha szűz 16éves a srác akkor igen, egyébként kizárt dolog. Vagy valami iszonyat kanos állat :D

21f

2011. máj. 31. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tizenéves már közelebb van a 30hoz.Nem is a szerelemre utaló jeleket keresem.HAnem hogy akkor talán valamennyire bejövök neki!
2011. máj. 31. 21:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!