Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérfertőzés-e a másodunoka testvérrel a sex?
Másodunoka testvéremmel nagyon jól kijövünk, nagyon szeretem őt, és ő is engem. Elindult egy fajta vonzódás köztünk, az mennyire gáz, ha lefekszünk? Természetesen óvszerrel.
Én 19/F vagyok, ő 16/L
Jogi értelemben nem. Vérfertőzés, ha egyenesági rokonoddal (szülő, nagyszülő, gyereked) vagy testvéreddel, féltestvéreddel fekszel le. (Wiki a barátod)
Ettől függetlenül valószínűleg egy családtagod sem lenne ettől túl boldog, ha megtudná...
23/L
Orvosilag nem baj, a közös vér 16% bennetek, ez elfogadott.
A katolikus egyház 5-öd ízig engedélyezi a házassági kapcsolatot, ami az unokatestvér gyerekét jelenti (5 együtthálásból kialakult kapcsolat). Persze az egyháznál csak komoly kapcsolat van, házasság előtti szex nem (de most nem is ez a kérdés).
A családok általában rossz szemmel nézik ezeket a kapcsolatokat, különösen az apák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!