Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van ezzel így más is? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ezzel így más is? Vagy baj van velem?

Figyelt kérdés

Az a problémám, ha szájjal kielégítem a barátomat nem tudom lenyelni, még az se hogy egyből kiköpöm!

Undorodok tőle, szabályos hányinger jön rám még a szagától is, nemhogy a számba kerüljön.

Ő nagyon szeretné, de nekem ez nem megy. Az nem zavar, ha rám megy el, cicimre élvez vagy bármi más.

Mindig ezt kéri tőlem, néha már szexhez sincs kedvem, mert tudom hogy ő inkább ezt szeretné és rossz csalódást okozni neki.

Más is van ezzel így? Ő nem érti, hogy ez nekem miért probléma, korábbi kapcsolataiban nem volt ezzel gond.

És én se direkt csinálom, próbálkozok de nem megy.

2011. máj. 31. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondd meg a barátodnak, amit itt is leírtál.

Sosem értettem az olyan kapcsolatokat, ahol az ilyesmit nem beszélik meg a felek egymással.

Tényleg nem kötözködni szeretnék, de szerintem alap, hogy a párod tud az ehhez hasonló dolgokról, mert mi mégis mit tanácsolhatnánk?

Helyetted nem tudjuk vele megbeszélni.

L/24

2011. máj. 31. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kell értenie a párodnak, hogy ez neked nem megy. Nekem meg más nem megy, de megérti a párom, és megbeszéltük, hogy többet nem kéri tőlem. Próbáltam én is, de nekem nem ment. A szexnek két oldalúnak kell lennie, mindkét félnek élveznie kell a szexet. Egyébként először tőlem is távol állt a téma, ő nem erőltette, egyszer csak én mondtam neki, hogy oké, megpróbálom. Most már nem csak megy, de szeretem is csinálni. Amit nem szeretsz csinálni a szexben, azt ne csináld, ha ő ezt nem tudja elfogadni, túllépni rajta, az később gond lehet.
2011. máj. 31. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy normális partnerkapcsolatban azt csináljuk, ami mindkettőnknek jó. Ha ő ezt nem képes felfogni, akkor keressen más barátnőt magának.
2011. máj. 31. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Megfelelő tisztálkodás és ha nem eszik fűszereset csak édeset,esetleg sok gyümölcsöt akkor jó íze tud lenni(pl sok banánt kell enni h finom íze legyen)....
2011. máj. 31. 18:12
 5/6 anonim válasza:
Legelőször én is voltam vele, de amikor sor került rá,akkor már nem viszolyogtam tőle annyira, most meg már élvezem is. A szagra meg az ízre csak azt tudom mondani, hogy csak először érzed rossznak, utána már nem mert tudod, hogy az a párodhoz tartozik.
2011. máj. 31. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vizsgáld felül a kapcsolatotokat a pároddal, mert nem egészen szép dolog olyat kérni és olyanhoz ragaszkodni, ami a másiknak kellemetlen és ellenérzést vált ki. Én soha senkinek nem kívánkozok ilyet megtenni, mert teljesen szükségtelen, nem oda való, stb. A szex mindkét fél öröméről szól, nemcsak az egyikéről, ha a barátod másképp gondolja, akkor pedig én megmutatnám neki merre találja az ajtót.
2011. máj. 31. 19:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!