Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Volt már csók amitöl felállt?
Figyelt kérdés
esetleg valami különleges technika?2011. máj. 31. 16:53
11/20 anonim válasza:
Igen az esetek 99,99999999%-ában észreveszi,de akkor csak nevetünk vagy mosolygunk :D Néha még azt is megjegyzi, hogy bizony benedvesedett ő is, na kb ilyenkor van az, hogy "uhh bzdmeg miért nem vagyunk egy ágyban?":D
12/20 anonim válasza:
Nekem minden csóktól feláll. 29/F
13/20 anonim válasza:
imádják ha feláll, az nekik visszaigazolás hogy jól csinálnak valamit:P
14/20 anonim válasza:
Mi nem szexeltünk már egy hete és ma megcsókoltam elég hosszan és éreztem lennt, hogy úgy áll a farka, mint a cövek :D
15/20 anonim válasza:
Viccelsz??? Nekem mar a kellemesen langyos, lagy tavaszi szello simogatasatol is felall...
Asszem, szereznem kene egy baratnot...:D
16/20 A kérdező kommentje:
uhh oké:):)köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 31. 19:45
17/20 anonim válasza:
És bizony a lány észreveszi, és örül neki:P
Amikor együtt voltam barátommal én is éreztem, és csak még szenvedélyesebb lett a csók utánna:D:P ez a lánynak 1 pozitív visszaigazolás:P
19/20 anonim válasza:
volt, és észre is vették már...
miért érdekel ennyire?
20/20 anonim válasza:
hehehe...ismerős szitú,múltkor a szimpla szájra pusitól felállt mint a cövek,aztán abból nyrlves lett,utánna már neki is benedvesedett ugy hog yágy,szval sztem nem is baj h ha észre is veszik :"D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!