Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasim anusat ki szoktam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim anusat ki szoktam puszilgatni. Szerintem vágyik rá, hogy nyalogassam is. Nem túlzás?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 16:52
1 2
 1/13 napietus ***** válasza:
50%
de az. én nem csinálnám...
2011. máj. 31. 16:52
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
A szexben semmi nem túlzás ami mind két félnek örömet okoz.
2011. máj. 31. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
azt sem engedném hogy valaki a seggemet puszilgassa, nem hogy nyalogassák...
2011. máj. 31. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha már ekkora kedvet kaptál hozzá, akkor az enyémet is kinyalhatod! -.-"
2011. máj. 31. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha nektek jó, akkor nem túlzás.
2011. máj. 31. 16:57
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
szerintem undorító....ha a szopást egyesek megalázónak tartják akkor ez mi? nem értem sem azokat akik análisan szexelnek sem az efféle segglyuk nyalogatásokat....a végbél meg a segglyuk a sz*r ürítésére szolgál, amit nem kinyaldosni kell a seggből hanem leülni a wc-re és kinyomni....a hányinger kap el az ilyenektől
2011. máj. 31. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Én sem értem mi a jó a segglyuknyalásban. Azt értem hogy akinek csinálják esetleg felizgul tőle, de számos más módon is lehet izgatni valakit. Én imádom a pasim minden porcikáját, végig tudnám nyalni, de a segglyukát akkor is kihagynám a sorból. És az enyémet se hagynám neki nyalni. Nyaljon mást, én meg szopok mást. :D

Persze ezt is fürdés után.

2011. máj. 31. 17:08
 8/13 anonim válasza:
56%
csak azt nem értem h egyesek mér itélik ezt el.. konyorgom már ha jol esik nekik akk mérne csinálhatnák... az egy dolog h ti undorítonak tartjátok de nem mindennki számára az..... :D
2011. máj. 31. 17:13
 9/13 napietus ***** válasza:
66%
utolsó: ő kérdezte mások véleményét. ilyenkor benne van, hogy egyik-másik nem tetszik az embernek. aki ilyen érzékeny az intim szférájára, nem kérdezi ezt meg idegenektől.
2011. máj. 31. 17:26
 10/13 nielindi ***** válasza:
80%

én sem vagyok anál párti, nem probáltam, de nem is érzem azt, h ki szeretném probálni. amig mindketten élvezitek, addig nincs benne semmi rossz.

de mindenki azzal jön, h az a lyuk űrítésre szolgál. oké, de akkor a szánk evésre, a punci meg a kuki szaporodásra.

2011. máj. 31. 17:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!