Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti (is) voltatok mér egyszerre három vagy több pasival egyszerre?
Előző: miért ne lehetne büszke magára? Fenőtt ember, saját döntésekkel. Nincs jogod megmondani neki hogy mi a normális a hálószobában. Ha consensual volt adolog akko hol itt a probléma?
Kérdésre válsz: eddig nem, bár lehet bevállalnék gruppent ha mindenki bejönne a csoportból.
Pfúúj elég undorító, még extrém esetben sem!! Pl, ha nem tudod hogy áll az egyik kapcsolatod, de szerinted vége, közben van egy pasid, és azt csalod valakivel, úgy hogy az első még úgy tudja hogy tart. Amúgy igen ittis elég nagydivat a szerető, de könyörgöm, csak EGY!! de a három is elég durva, vagy elmebeteg vagy, vagy pasimániás. Na a háromnál többről meg már ne is beszéljünk!!
Erre az életmódra a megfelelő megnevezeés, a KUR*A
"Itthon mi helyzet ezen a helyzet?"
Kicsit furcsán pakolod egymásra a szavakat..
Hiába..a sok külföldi "munka" megtette hatását XD
Hát igen diplomás MUNKA volt és nem vagyok örömlány.
És egy másik kontinensen. Nyolc év más nyelven és élet után már nehéz. Más nyelven is tanultam.
Itthon mi helyzet ebben a helyzetben?
26/L
Most miről is beszélünk ebben a helyzetben?
Az itthoni helyzetrőL? XDDDD
Én nem lennék egy lánnyal,sokadmagammal..
Véletlenül még leszopnék valakit..XDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!