Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen orálbulin?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen orálbulin? Vagy hasonlót volt aki kipróbált?

Figyelt kérdés
Múlthéten házibuli után még maradtunk páran én+barátnőm meg 1-2 haverom és a barátnőik...kicsit sokat iszogattunk azt egyik haverom felhozta hogy mi lenne ha csinálnánk egy olyan orálbulit minden nélkül csak is orál mikor a lányok cumizzák a pasijukat és az a pár nyer ahol a fiú a legtovább bírja magömlés nélkül szval amelyik fiúnak a bnője a legtovább bírja késleltetni az orgazmust cumizás közben...egyik haverom nem ment bele a bnőjével így hazamentek de így is maradtunk mi bnőmmel meg 2 haverom a bnőjükkel...nagyon jó buli volt,mi csak ültünk fiúk a kanapén a csajok előttünk térdeltek és "dolgoztak":)Nem volt semmi orgia...stb csak egy ilyen kis laza utóbuli,izgalmas,újszerű meg minden bár lehet csak a pia miatt de azért jó volt nagyon mondjuk nem én bírtam a legtovább de azért jó volt...más is volt aki hasonlót kipróbált?
2011. máj. 31. 11:42
 1/10 A kérdező kommentje:

11:44

Negatív véleményt nem muszáj írni!

2011. máj. 31. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem voltam
2011. máj. 31. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Mi ebben a buli?Az lenne a buli,ha mindenki a másik barátnőjét szopatta volna meg,úgy buli lett volna.Egyébként meg a csajoknak is kijárna ezek után egy nyalatós buli.
2011. máj. 31. 12:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Majd lehet meglesz a nyalatós buli is:)
2011. máj. 31. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Fura :) de izgi mondjuk én nem csinálnám az biztos:D hány évesek vagytok?
2011. máj. 31. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Én 20 bnőm 20 a többiek is 18-22 évesek.
2011. máj. 31. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem voltam. Hasonlót se próbáltam. Nem is fogok. Nem is akarok. Asszem kulturált voltam.
2011. máj. 31. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem úgy lenne érdekesebb, ha az lenne a csajok feladata, hogy melyikük tudja minél gyorsabban kiszívni a spermát a párja farkából? Mert ha nyújtani kell a szopást, azzal könnyen lehet csalni, amennyiben nem teljes erőbedobással csinálja, csak amolyan ímmel-ámmal. Ha viszont a cél a minél gyorsabb befejezés, akkor tényleg be kell vetnie minden tudását hozzá. Mondjuk az tény, hogy a ti verziótok élvezetesebb lehet... :)
2011. jún. 1. 02:19
 9/10 A kérdező kommentje:

02:19

Az tuti:)És azért nem úgy volt ahogy te mondtad mivel ha logikusan belegondolsz az túl könnyű lett volna:)Így se volt hosszú a buli de úgy még ennyi se lett volna:)

2011. jún. 1. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi buli nincs ebben...

Max ovitalálkozó!

2013. aug. 16. 15:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!