Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az? Hogy a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az? Hogy a nők töbsége, fel van háborodva ha párlya hajnalban piszkálódik? Ráadásul nem is emlékszik, arra, hogy elment alvás közben. Felébredten meg el sem akarja hinni hogy mit csináltak vele. Csak komoly hölgyek válaszát várom!

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 11:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mért ne lenne jóóóóó! a párjának is!!!!! igy jo lesz!!!!!!!!!
2011. máj. 31. 11:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Ti nők ! Mindig csak magatokra gondoltok!!!! De bezzeg ha nektek kell valami!!!!
2011. máj. 31. 11:46
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de most ebben az esetben épp a pasi az, aki csak magára gondol, és nem hagyja aludni a párját... bunkóság.
2011. máj. 31. 12:00
 14/22 napietus ***** válasza:
100%
azt hiszem én félálomban lelőném aki hajnalban felébreszt. reggel meg csodálkoznék, mit keres a hulla az ágyelőn :P
2011. máj. 31. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
szándékos helyesírási hiba,hogy ne legyen "felismerhető"...:)
2011. máj. 31. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt már pár ilyen eset, és elküldtem a búsba az uramat. Szexelje ki magát este, elalvás előtt. Ráadásul amikor ő felkel korán, és kanos, akkor utána én hallgatom azt egész nap, hogy jaj de fáradt. Üsse le a cerkát aztán aludjon tovább.
2011. máj. 31. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nők ! Mindig csak magatokra gondoltok!!!! De bezzeg ha nektek kell valami!!!!"

Te már csak tudod... K*rvára leszarom mikor áll a dákó, NEM fogok a nap minden órájában rendelkezésre állni, ugyanis nem vagyok guminő. Szex akkor van, ha MINDKETTŐNKNEK jó. Az ilyen pasik mint te, szoktak aztán csodálkozni, hogy nem fekszik le velük elégszer a barátnőjük. Talán mert szerencsétleneknek csömörük lett a kényszerű szextől, merthát a pasi nem tud várni ha rájön...

2011. máj. 31. 14:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező, hány éves vagy?

nyelvtani műveltséged, és a hozzáállásod alapján nem tudom eldönteni, buta vagy, vagy primitív.....

1. Kicsit több tiszteletet, ha a PÁROD aludni szeretne korán reggel, miért nem vagy képes tiszteletben tartani?

2. Kicsit több tiszteletet, dühkitöréseket ne itt hozz nyilvánosságra kérlek.....

3. Te publikáltad a kérdést, akkor miért vagy megsértődve, hogy ezek a tények?

20/L

2011. máj. 31. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát mert egy hatalmas iq-harcos... :)
2011. máj. 31. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hülye tényleg a párlyát ritkíccsa XD
2011. máj. 31. 16:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!