Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra lennek kíváncsi, hogy szexuális téren mi volt a legnagyobb pozitív meglepetés a partneretek részéről? Érdekelne a nemetek és a korotok.
A harmadik szerelmem háromszor tudott elmenni velem úgy, hogy közben nem lankadt le. Egyébként ő lett a férjem. Ma már nem tud.
25/N
Hogy multiorgazmusos pasi , néztem egy nagyot, hogy orgazmusa volt, de folytatta tovább kemény szerszámmal :DDD
ÉN addig soha nem találkoztam ilyen pasival, sőt szégyen nem szégyen nem is tudtam róla, hogy valaki képes ilyenre :D
Azóta a férjem és lépést kell tartanom vele az ágyban :D
Imádom és nagyon jó vele a szex :)
26/L
11:46 vagyok , volt egy pasim , aki le tudta gyertya állás félében szopni magát :O
eme "trükköcskéjét" be is mutatta egyszer nekem , úgy, hogy előtte semmit sem tudtam erről a képességéről, azon nyomban elhagytam, mert undorító, gusztustalan látvány volt :O
Az, hogy kiderült, hogy sokkal bevállalósabb, mint amire számítottam, és hogy neki is titkos vágya a bondage, amire már oly rég egy nőt se tudtam (komolyabban) rávenni.
21/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!