Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az utolsó öt lány már szexpartner keresőn szedetem föl, és mégis ott hagyott mind hogy túl nagy a szerszámom.
Figyelt kérdés
Volt exem szerint jó vagyok az ágyban.
SEGÍTSÉG!!!!
Van valami szer ami kitágítja a nőket?
2011. máj. 31. 11:06
2/19 A kérdező kommentje:
negyed óra nyalás után is ez van
2011. máj. 31. 11:09
3/19 anonim válasza:
Nálunk az előjáték nem negyed óra hanem 1 óra kb. A szer pedig te magad vagy, és hogy normálisan odafigyelsz rájuk, és nem csak a szex miatt csinálod, hanem amiatt is hogy a nő élvezze. El lehet nagyon sokáig játszani egy nővel anélkül, hogy behatolnál, és hidd el a végén már ő fogja kérni hogy tedd már be. Valamit biztos nagyon rosszul csinálsz. Hány éves vagy?
4/19 A kérdező kommentje:
24 de az exemmel 7 évig voltam együtt. Előtte meg két lánnyal jártam és voltam, de akkor még más méreteim voltak és nem volt panasz.
2011. máj. 31. 11:14
5/19 A kérdező kommentje:
És soha nem voltam bent teljesen 10-15 percen belül.
2011. máj. 31. 11:15
7/19 anonim válasza:
A nyalás nem előjáték. Sőt ha azzal kezdesz, akkor inkább elveszed a lány kedvét. Tessék csókolózni, simogatni, de az erogén zónákat elkerülve. Amikor már a lány maga akarja, hogy érj hozzá lent is, akkortól lehet ott is hozzáérni, nyalni, esetleg berakni. Előtte botorság.
8/19 anonim válasza:
A nyalástól nem igazán lehet kitágulni. És igen, nálunk sem ott kezdődik az előjáték hogy lemegy és nyal. Hosszú simogatások, csókok mindenhova a testén, még egy kis maszírozás is belefér, aztán kezdj neki.
9/19 A kérdező kommentje:
Csók és ilyenek persze szoktak lenni + a negyed óra már arc zsibbasztó nyalás és teszt hogy minimum három ujjnyira tágult-e, anélkül már többé nem kínzok meg lány feleslegesen.
2011. máj. 31. 11:19
10/19 anonim válasza:
hát elég pancser vagy ne haragudj amiket itt olvasok tőled
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!