Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez mondás? (18+)
Figyelt kérdés
egyik oldalon olvastam ezt egy fórumba és nem tom mit jelent? 'ha már a saját súlyától rácsuszik onantól nincs baj' ezt írta ott 1 pasi
segitenétek ?
2011. máj. 31. 09:38
1/9 anonim válasza:
fogalmam sincs mit jelent . -.- 15f
2/9 anonim válasza:
Azért annyit leírhatnál,hogy miféle fórum volt ez és miről volt szó előtte?Igaz,hogy odaírtad,hogy (18+),de ebből senki nem fogja neked megmondani,hogy mire gondolt az illető.
3/9 anonim válasza:
Hát..ezt a gugliban sem találom,ergo nem létezik ez a fórum XD
4/9 anonim válasza:
Gondolom 'olyan' értelemben azt jelentheti, h ha már eléggé nedves a nő... és talán eléggé súlyos (esetleg a túlsúlyosakat szereti), de ez csak tipp.
5/9 A kérdező kommentje:
de létezik a fórum
nem tom belinkelni mert ma már én se találom de tegnap még meg volt
szex oldal volt csak forumos
1ik pali irta 1csajra h még túl fiatal és erre irták ezt
2011. máj. 31. 09:47
6/9 anonim válasza:
Gondolom azt, ha túl fiatal lányról ment a téma, hogy ha már akkora -rendelkezik akkora testsúllyal-, hogy magától rá tud csúszni a brére, és nem úgy kell ráemelni :D,már nincs baj. Ormótlan, gusztustalan dolognak tartom egyébként az ilyen megnyilvánulásokat...
22L
7/9 A kérdező kommentje:
aham sztem is ez lesz de nem tom
2011. máj. 31. 09:56
8/9 anonim válasza:
Szerintem lépj tovább,és foglalkozz valami értelmes dologgal...
9/9 A kérdező kommentje:
thx
2011. máj. 31. 10:05
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!