Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a gond, hogy lekonyul benne? Nem élvezem annyira.
Szex közben mikor benne vagyok barátnőmben, elkezd lekonyulni a farkam idővel, mert mindig kényelmetlennek érzem a pózt. Lovaglóban teljes súllyal ül rajtam mozogni nem mozog, így nekem kell de alig bírok így nem érzem, hogy kellő inger érné a péniszem, csupán azt érzem, hogy az ő tömegét azt az 50 kg-ot lökdösöm fel-le magamon. Ha kutya pózban vagyok, az elmegy. Ha én vagyok felül megint gáz van, mert akkor meg bedugni nem tudom neki, mert bele törik a farkam, pedig elég nedves, de valamiért nem tudom berakni neki, ha sikerül akkor is kicsúszik. Orál szex közben semmi problémám, a farkam az áll ha akarom folyamatosan, volt hogy egész éjjel érezte hogy állt, mert a popójához nyomtam és úgy aludtunk, tehát nem érzem magam impotensnek azért. Mit lehetne tenni, hogy jó legyen, hogy csináljuk akkor? én csinálom rosszul vagy a barátnőm nem elég jó?
19/F
Barátnőd a "darab fa" szindrómában szenved. Elfekszik, vagy rád ül és várja a mannát :DDD
Beszélj vele, hogy a szexben ő nem csak segédeszköz, hanem aktív résztvevő. Legyen már szíves úgy tenni, mintha élne és mozogjon. Talán az a baj, hogy ő nem élvezi (így nem is csoda) és ezért úgy éli meg az egészet, mint kényszert, de mivel szeret téged, megteszi amit "kell". Mondd el neki, hogy hogyan tartsa magát
Pl: ha te vagy felül, akkor emelje meg a csípőjét, mert úgy be tudod tenni neki és nem fog kicsúszni. Ha rádül, akkor mozogjon combból, emelgesse magát, vagy dőljön rád és ringassa a csípőjét le-föl, stb.
ismerős érzés, valóban darab fa szindróma.
nekem is ugyan ez volt, rám ült és nem fel le mozgott hanem előre hátra.
Hiába beszéltem vele ugyan úgy csinálta, de azért probáld meg.
Én személy szerint kirúgtam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!