Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nő lehet hordozó, és átadhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő lehet hordozó, és átadhatja a gombát a férfinak? Vagy lehet nem is én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

A barátommal lefeküdtem múlthéten, neki viszkető stbstb érzése volt pár nappal utána, még most is. Azt gondolja, hogy tőlem kapott el valamilyen fertőzést, esetleg gombát.. soha nem voltam együtt más férfival,

csak vele. Nem tudom mitől alakulhatott ki nála, de lehet tényleg miattam?

2011. máj. 31. 06:39
 1/5 Smartguy86 ***** válasza:
Te nem csak másik férfitől szedhettél össze gombát, hanem akár nyílvános WC-ről, vagy strandfürdőben. ÉS így igen, azt elkaphatta a barátod is. Viszont a gyógyuláshoz fontos, hogy most már a kettőtöket egyszerre kell kikezelni, különben visszafertőzitek egymást mindig.
2011. máj. 31. 07:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a férfiak nem érzik a gombát. De fertőzést akár nyilvános wc-ben is összeszedhetsz, nem kell szexuálisan érintkezned valakivel.
2011. máj. 31. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg.Jobb esetben csak viszket,rosszabb esetben piros pöttyös a rudi.Gombát akár fog.gátló szedése is kiválthat.Én így kaptam gombát a barátnőmtől,Canesten krémmel kenve gyorsan gyógyul.(2-3 nap)
2011. máj. 31. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ezt akartam mondani: "Gombát akár fog.gátló szedése is kiválthat"
2011. máj. 31. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
De az lehetséges, hogy én nem veszek észre az egészből semmit, nálam semmi tünet nem jelentkezik, csak nála?
2011. jún. 1. 16:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!