Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Többszörös csikló orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszörös csikló orgazmus?

Figyelt kérdés
Miután orgazmusom volt csikló által, nem esik jól ha tovább kényeztet a barátom, tehát nekem nem is volt soha többszörösen csikló általi orgazmusom, ez normális?
2011. máj. 31. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyan ez van.Ez teljesen normális.Ha a párom nem hagyja abba orgazmus után, olyan érzésem van hogy elhányom magam ha folytatja:D:D(kicsit eltúloztam, de érted a lényeget) rögtön egymás után nekem sincs orgazmusom, de 5 perc pihi után újra képes vagyok rá:)ez teljesen normális:)
2011. máj. 31. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem vagy egyedül. Ha rögtön egymás után akarnék csikló általi orgazmust akkor a második inkább "fájna" mint hogy jó lenne. Viszont ha várok pár percet akkor már ugyan úgy képes vagyok rá.

Ez azért van mert orgazmus utána csikló érzékenyebbé válik,tehát az sem jó érzés ha hozzáérnek. Ezért várjatok pár percet,ha többszörös csikló általi orgazmust akarsz!:)

2011. máj. 31. 01:53
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. máj. 31. 02:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

zuhanyrózsával vagy valamilyen vibráló játékszerrel lehet elérni a többszörös orgazmust.

de nem olyan erős, mint egy igazi, normál orgazmus.

ezért is lehet sokszoros, akár percekig tarthat, amíg meg nem unod, tulajdonképpen az is az, csak gyengébb.

érdemes kipróbálni, de mivel nem elég erős, én csak nagyon ritkán, kb. évente 2x érzek kedvet a zuhanyrózsáshoz.

de utána van, hogy kielégítem magam normálisan is, mert tényleg gyengus.

2011. máj. 31. 02:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

zuhanyrózsával vagy valamilyen vibráló játékszerrel lehet elérni a többszörös orgazmust.

de nem olyan erős, mint egy igazi, normál orgazmus.

ezért is lehet sokszoros, akár percekig tarthat, amíg meg nem unod, tulajdonképpen az is az, csak gyengébb.

érdemes kipróbálni, de mivel nem elég erős, én csak nagyon ritkán, kb. évente 2x érzek kedvet a zuhanyrózsáshoz.

de utána van, hogy kielégítem magam normálisan is, mert tényleg gyengus, viszont folyamatos.

2011. máj. 31. 02:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Többszörös bizony!

Hejj...nem tudjátok mi a jó! :P

Nekem ezek szerint szerencsém van -néha tulságosan is.

A volt barátom nagyon ügyes lett ebben, elég volt csak picit hozzámérni, már jó volt, és hosszú-hosszú perceken keresztül volt orgazmusom. Vagy sok apróbb orgazmus egymás után.

Képzeljétek el, mintha kb. negyed órán, 20 percen keresztül pár másodperces megszakításokkal egyfolytában orgazmusotok lenne.

Persze tény és való, egy ilyen "belevaló" együttlét után bizony pihentetni kellett rendesen, sőt, bepantent is használatba kellett venni, mert síkosító ide,nyál oda, dörzsi csak volt.

Viszont én szinte csak úgy megyek el, ha csiklóizgatás is van szex közben is, tehát magától a "szerszámtól" csaak, nem fog összejönni.

Sőt, mostanság azt vettem észre, amikor beteszi az nagyon jó érzés pár percig, de utána olyan mintha már bennem se lenne, mitnha elveszne az érzés..az inger

2012. jan. 11. 19:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!