Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány egy éjszakás kaland volt?
Nem tudom mit kell fröcsögni, mint ha valaki nem lehetne egyenes, érzelmes és tisztességes ember, hogy nem szexel akárkivel, és nem csalja meg a párját. Én nem teszek ilyet és erre igenis büszke vagyok, inkább azoknak kellene elgondolkodni, akik szerint az ilyen életmód normális, és nem álszentezni a másikat meg leprűdezni. Nekem nincs semmi bajom azzal, aki egyéjszakás kalandba bonyolódik, tegye, viszont tartsa meg magának az infot, ha meg már kinyilvánítja számoljon azzal, hogy ez az életforma nem vált ki osztatlan tetszést. De nem kell leálszentezni azt, aki szerint ez elítélendő és nem él vele. Annak javaslom nézze meg az álszent szó jelentését a szótárban!
2011. jún. 3. 18:19
Figyelj, vannak ilyen emberek (pl. én sem csalom meg a párom), de hogy itt a gyk.-n a 90% ilyen, azt nehezen hiszem, vagy csak én élek rossz helyen, nem tudom...de több a lazább erkölcsű ember, mint amennyien itt bevállalják.(bár elsőre nem sikerült megértened, mit is akartam ebből kihozni, remélem mostmár világos)
2011. jún. 3. 18:38
33/49 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom azzal hogy valaki monogám, házas vagy erősen önmegtartóztató. Tegye , csak ne erőltesse rám.
És tegnap 18:19-as pont az olyanok miatt van mint te, azaz idegesítő meleg büszkeség felvonulás. Hát ők pont olyanok mint te, csak azt kapták ki hogy melegek lettek. Ne legyünk már büszkék a szexuális szokásainkra vagy a bőrszínünkre vagy a magasságunkra!
34/49 A kérdező kommentje:
Eddig hány egy éjszakás kaland volt?
korral és nemmel légyszí!
3.Csak akkor tartom elítélendőnek,ha nő csinálja.Egyébként szerintem nem olyan jó,mint ha az ember a párjával csinálja.Na de ha nincs akkor kénytelen bevállalni.
24/F
2011. jún. 5. 05:46
Sok!
Regen, 18 - 20 evesen. Mostmar viszont hat eve hazas, es boldog anyuka vagyok. Attol, hogy valaki elt, vagy el ezzel a lehetöseggel, nem biztos, hogy erkölcstelen rossz ember. Ennyi. Kinek a pap, kinek a papne.
27N
2011. jún. 5. 08:54
37/49 A kérdező kommentje:
38/49 A kérdező kommentje:
Aki élt az sokkal gyakrabban hűséges is.
Hány nőtől hallottam hogy azért ment tévutakra, mert csak a férjével volt még és most már közel x éves.
Itt a legnagyobb gond a gyk-n az, hogy az ember a hasznos,közömbös és nem hasznos gombokat úgy nyomogatják, ahogy akarják, de egyinek sem jut az eszébe, hogy az azért van ott, mert a kérdésre adott válasz hasznos-e vagy sem. Tehát aki itt írta a több egyéjszakását, az is hasznos választ adott! Amúgy 1, 15/F
2011. jún. 5. 10:19
konkrétan egyéjszakás: 5, akivel többször is de kapcsolat nem volt belőle: 3 (az egyikkel még mindig összejárunk), 21/L
2011. jún. 5. 12:08