Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » (homoszexualitás) Tényfeltáró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(homoszexualitás) Tényfeltáró videó. Vélemény?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=b5Xfy3khlSc

Rendkívül örülök ennek a videónak, mert alátámasztja azt amit, már más pszichológusoktól is hallottam.

Az a legérdekesebb, hogy van egy homoszexuális ismerősöm, aki most 30 évesen jött rá, hogy homoszexuális. Később hallottam, hogy az apja molesztálta szexuálisan.

Régebbi kérdéseim, a témával kapcsolatban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__144..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

2011. máj. 30. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Szia!Bocs de én nem nézem végig a videót,de picit belepörgettem. A szcientológiában már nagyon régóta alkalmazzák, hogy "megtérítik" a homoszexuálisokat.Nem akarok belefolyni a szcientológia témába,mert nagyon távol áll tőlem,és félelmetes is.Szerintem felesleges ráerőltetni a homoszexuális társadalomra,hogy az nem helyes, mert még mindig nagyobb az a részük,aki úgy érzi ki van rekesztve és rebellisként éli meg az egészet.Bár ezt nem is csodálom.

A genetikához nem értek,sem egyéb orvosláshoz, de miután az anya-lánya viszony is eldől a méhben,így szerintem ez is eldőlhet. Ismerek olyat,akinek kisfia van,már iskolás,de pici kora óta babákkal játszik,hableányos meséket néz,és még sorolhatnám.Furcsa ilyet mondani,de a beszéde és az egész viselkedése-noha még kisgyerek-lányos...Ennyi jutott eszembe!

2011. máj. 30. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Így van, az előttem szóló helyesen írta: Czeizel valóban bizonyítja a genetikai okokra való visszavezethetőséget, ami viszont csak maga a hajlam, mely a különböző szociológiai változások mentén változhat erre is, arra is, erősödhet, vagy gyengülhet is akár.

Hogy konkrétan betegségnek nevezi, abban nem vagyok biztos, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon lesújtotta anno az a hír, hogy a fia is homoszexuális.

Az biztos, hogy deviancia, szexuális deviancia, éppúgy, mint a pedofília, gerontofília, zoofília stb - azért, mert eltérnek a fajfenntartást biztosító heteroszexualitástól.

2011. máj. 31. 01:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Czeizel nem bizonyította konkrétan, erről is meg van a véleményem, hogy milyen befolyásra próbálkozik.

Viszont pont ez a lényeg, hogy nem irtani kell őket, hanem segíteni nekik megváltozni!

Én láttam egy másik műsort is, ahol az orvos elmondta(pont ugyan ezt), hogy valamilyen gyermekkori sérülés hatására alakul ki a homoszexualitás. De ő azt is hozzátette, általában 2 fajta homoszexuális létezik. Az egyik azok, akiket gyermekkori trauma ér, a másik azok akik a propaganda hatására válnak azok. De az első fajta homoszexuális emberek, titkolják hajlamukat, szégyenlik, és szeretnének megszabadulni tőle. Míg a másik fajta az, aki kivonul az utcára, jogokat követel, és büszkélkedik vele! Az első még hívő is lehet, de a második általában vallás ellenes, és erkölcstelen.

2011. máj. 31. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én sem néztem még végig a videót, de azért ha nem molesztálástól lesz valaki homoszexuális, akkor mitől? szerintem nem minden esetben gyógyítható... pszichológián láttunk egy filmet, igaz, hogy a pánik és hasonló betegségekről szól, de a férfi akit említettek benne, tisztaság mániás volt, szó szerint, nem tűrte a piszkot a lakásban, szinte üres volt a háza, nehogy bármi is hordozza a vírusokat... segítséget kért egy pszichológustól, aki rákérdezett, hogy érte e molesztálás, erőszakosság, és igennel válaszolt... Nos, ebből kiindulva, nekem egyből az ugrott be, hogy akkor értem, miért tisztaság mániás, próbálná magáról lemosni a "szennyt" de a végén, mikor mutatták a barátját is, akkor kezdtem sejteni, hogy a homoszexualitásának is lehet köze ahhoz...

Én nem ítélkezek fölöttük, ugyan olyan emberek, mint bárki más...

18, l (hetero)

2011. máj. 31. 12:32
 5/9 A kérdező kommentje:

"szerintem nem minden esetben gyógyítható"

Igen de a homoszexualitás, azért kezelhetőbb, ha morálisan újraértelmezi magát, és felépít, külső segítségre egy új erkölcsrendszert!

2011. máj. 31. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de én se nézem végig a videót. Amerika nagy része gondolkodásban kb középkori szinten van, a puritánokat sem véletlenül zavarták ki Európából.

Én homoszexuális vagyok, mindig is kifejezetten jó kapcsolatom volt a szüleimmel és nem gondolom, hogy ez egy betegség lenne, nem tudnának (és nem is akarnék) "megtérni".

19/F

2011. máj. 31. 14:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Legyél homoszexuális, ha ez neked jó, de tudományosan ez akkor is betegség, és sokan szeretnének kijönni belőle! Tehát arra kérlek, hogy ne nehezítsd az ő helyzetük.
2011. máj. 31. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videót és beugrott az a kérdés, hogy akkor mi van a biszexuálisokkal?
2011. jún. 24. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:

inkább nem kommentelném....

19 mf

2011. jún. 27. 14:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!