Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vagy hol keresssek nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagy hol keresssek nőt szexkapcsolatra? 17/F

Figyelt kérdés

25 év feletti nőkkel szretnék szexkapcsolatot kialakítani.

Voltam már egyszer egy 27 és egyszer egy 31 éves nővel azóta a fiatalabbak nem is érdekelnek annyira.

hol vagy hogy tudnék szexkapcsolatot kialakítani?

Elég jol nézekki 20 év felettinek szoktak tippelni.

2011. máj. 30. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalakon.... mást nem tudok így mondani, esetleg olyan szórakozóhelyen ahol ez a korosztály van.
2011. máj. 30. 23:16
 2/3 anonim válasza:
k.rvára jól nézhetsz ki ha itt kell csaj után érdeklődni. nagyképű .... vagy.
2011. máj. 30. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Pl. a Szexrandin. De készülj fel, hogy sok "szponzorációt" kereső nőbe illetve csak játszadozó cicamicára is fogsz találni- viszont vannak normálisak is. Legalábbis magamból kiindulva remélem:-) Én is voltam ilyen oldalon, én is az általad kedvelt korosztyályhoz tartozom, és több tartalmas kapcsolatom volt innen, van olyan, ami változó intenzitással, de évekig tartott, és barátság marad. Az én generációmnak ez egy kompromisszum, hogyha már olyan férfiak nincsenek körülötte, akik együttélősdire, családalapításra vágynak, attól még a nőiességüket, szexualitásukat megélhessék. Én ugyan inkábba negyvenesekre bukom, de velem is előfordult egyszer, hogy egy tőlem fiatalabbal éltem meg, milyen az ágyban.
2011. máj. 31. 07:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!