Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek szombaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek szombaton megjött két (mostmár 4) napja a menszesze. (lent a folytatás. )?

Figyelt kérdés

...szombaton voltunk buliba, hajnalban szexeltünk és én beleélveztem.

lehet e esetleg ebből valami baj (mondjuk baba) vagy valami más gond? k öszi előre is NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

2011. máj. 30. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem árt egy teszt, kb. 2 hét múlva.

Azt már nem kérdezem meg hogy miért nem lehetett véde...

2011. máj. 30. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:
teljesen jogos a kérdésed. erre csak egyetlen válasz van: mert f@sz vagyok...
2011. máj. 30. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Most már hiába hibáztatod magad, meg történt. A barátnőd nem szedett tablettát? Gondolom nem, de a tesztet még nem, majd csak 2-3 hét múlva javasolnám, addigra már biztosan kimutatja, ha baj van.
2011. máj. 30. 22:39
 4/8 A kérdező kommentje:
nem szedett tablettát. a terhességi teszt meglesz, köszi az időintervallumokat is, de akkor ebből azt veszem, ki hogy lehet baj... és ha lehet, akkor észre lehet venni 2-3 héten belül?
2011. máj. 30. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi,de hány éves vagy, hogy neked újdonság hogy ha védekezés nélkül szexelsz akkor lehet baj? Tök mindegy, hogy a lány menstruál-e v sem, így is úgy is lehet terhes.Már magában az előváladékban lehet spermium,ezért kéne mindig odafigyelni a védekezésre.De nem akarok itt okoskodni,mert nem erre vagy kiváncsi.:) amúgy a teszt 7-10nappal a fogantatás után kimutatja, hogy van-e baba v nincs baba. Illetve a kimaradt menstruáció első napja után is,de az még gondolom a barátnődnek messze van.Szal menjetek el egy DM-be és vegyetek tesztet.Én az "1perceset" ajánlom ami ezer forint,van olyan amelyik csak 500 és 2db van benne,de azok olyanok is.az egy perces szimpatikusabb és könnyebben meg lehet érteni. Szerintem. Én is csak azért tudom,mert nálunk az volt a barátommal, hogy elszakadt az óvszer,a menzeszem meg késett és elég ideges volt,hogy mi van h ha...és elmentünk venni tesztet.Remélem nálatok se lesz baj,de máskor ügyeljetek oda! :) És bocsi a kisregényért.:D
2011. máj. 31. 00:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudjanak az elozo kommentalok, de igazan kicsi az esely arra, hogy menstruacio alatt a lany teherbe essen. Termeszetesen vedekezni kellett volna blabla.. akik itt azt irjak hogy vedekezni kellene, nem hiszem hogy nem volt meg olyan aktusban reszuk ahol vagy megszakitas volt vagy mas.. Szoval menstruacio alatt az elhalt petesejtek eltavoznak a nobol, tehat nem "eresi idoszak van" hanem az elhaltak tavoznak.Vehettek tesztet, de nem valoszinu hogy barmi baj lehet belole. Epp ezert jo a szex menses alatt, hogy beled elvezhet a partner..
2011. máj. 31. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző kommentárok egyik vagyok. Igazából nem tudom, nem akarok senkire rá ijeszteni, ez olyan 50-50%-os dolog. Oké, kicsi az esélye, de mi van, ha mégis baj van? De remélem nincs semmi gond.
2011. máj. 31. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:

69%-os: Nyilván kisebb az esélye, de attól bizony előfordulhat a teherbeesés menzesz alatt is. Nem ő lenne az egyetlen nő, nekem elhiheted.

Arról nem is beszélve, hogy baromira egészségtelen ilyenkor szexelni. A méhszáj nyitottabb, és a hüvelyben lévő baktériumok (amik normális esetben is megtalálhatóak a hüvelyben!) szépen felpumpálódhatnak a méhbe, aztán fasza kis gyulladást okozhatnak.

Ha a következő menzesze nem jön meg, akkor teszteljetek.

2011. máj. 31. 20:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!