Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben a barátnőm csendes volt az ágyban, de mondtam neki, hogy vetkőzze le a gátlásait. Azóta úgy üvölt, hogy szinte füldugó kell. Rájátszik, vagy tényleg van ilyen?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 21:52
1/11 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt mondta a volt barátom, de én rájátszottam.
2/11 anonim válasza:
azis lehet hogy rá játszik, de mi van,ha az élvezettől tör ki belőlle és eddig elfojtotta mert cikinek tartotta előtted
3/11 A kérdező kommentje:
remélem,hogy ez a helyzet:)
2011. máj. 30. 21:58
5/11 anonim válasza:
Rájátszik.. Lehet,hogy valaki hangos,de senki sem "üvölt" az ágyban.
6/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy senki? Voltál már mindenkivel? :)
2011. máj. 30. 22:12
7/11 anonim válasza:
Na most már nincs csiki-csuki. szerencsétlen csaj...egyszer ez a bajod aztán az? most már ez van. ne szóljál neki mert leb*sz tuti :D:D
8/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem tőle kérdezem..:)
2011. máj. 30. 22:21
9/11 anonim válasza:
Régen...NAGYON régen, én is csendes voltam...Aztán jött Ő..a férfi, és azt mondta, hogy nyugodtan engedjem el magam!!Szép lassan, de tényleg lassan, rájöttem, hogy minél hangosabb vagyok, annál nagyobbat élvezek.Valahogy egyenesen arányos lett a dolog.Manapság már ott tartok, hogy, tőlünk zeng a panel, úgy sikítok!! :)
A lényeg, hogy igen ez lehetséges.
23L
10/11 A kérdező kommentje:
Végre egy megnyugtató válasz:) thx
2011. máj. 30. 22:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!