Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol kaphatom meg? Senki se segít

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kaphatom meg? Senki se segít

Figyelt kérdés
www.efem.hu .. egy férfi feromon parfüm kell lehetőleg Christian Dior - Fahrenheit fajta. Budapesten beszereznem. Már feltettem egy kérdést ezzel kapcsolatba de özönlöttek a szkeptikus és degradáló válaszok.. a kérdésemre senki sem válaszolt, ellenkezőleg. Ha nincs pont ez a fajta egyszerűen bármi megteszi mert órákat böngésztem a netet de csak rendelőset találta, boltot vagy hasonlót nem. Fontos lenne! Ha valaki tud segíteni nagyon szépen köszönöm!!!!! És ha érdekelne valakti itt az előző kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..
2011. máj. 30. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem tudom,de üzenj ha megtaláltad! :)
2011. máj. 30. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Téged is érdekel ?
2011. máj. 30. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:

1 ismerősöm FMnél van megkérdem van-e ilyen és h tud-e szerezni ha má ennyire kell :D

irok neki és ha tud szerezni akk irok majd privit csak elötte irj te h tudjam kinek irok :D

2011. máj. 30. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi cimbi
2011. máj. 31. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Várom leveled!! szombatig eltudnád intézni nekem ?
2011. jún. 2. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

kb lehetetlen XD bocsi de nem naon találkozok vele csak vasárnap de azis csak ritkán :D

facen irtam neki de ott nem nagyon van fent :S

2011. jún. 2. 18:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!