Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csúnyának érzem a melleimet. Szerintetek is az lehet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és fuu nem tudom elfogadni a melleimet, a barátom látta már neki tetszik, de én sehogysem birom elfogadni. Valamiért hegyesebbek(nem annyira) meg nem olyan szép feszesek pedig nem mondhatjuk, hogy öreg vagyok! A bimbóudvart is picit nagynak tartom és nem a mellem közepén van hanem az alján és inkább lefelé néz és eláll a mellemtől egy picit szerintetek ez idővel majd belesimul a mellembe? Fuuu rendesen utálom őket. Szerintetek fog még alakulgatni? ://2011. máj. 30. 21:20
1/10 anonim válasza:
küldj egy képet privibe és öszintén válaszolok.semmi oltogatás vagy ilyesmi.ebből ahogy leirtad nem annyira tudom elképzelni és lehet tulzol is.
2/10 anonim válasza:
Ha barátod szereti akkor nincs gond :) Ez legyen a legkisebb gondod. Nekem meg nagyon kicsik a melleim de már megbékéltem vele. Te is tegyél így, biztos vagyok benne, hogy nem akkora probléma csak te teszed azzá;).
3/10 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem. Mi az, hogy eláll?
4/10 anonim válasza:
Én értem, de túlzol azt is látom.
Ha konkrét értékelést akarsz (nem vagyok leszbi) akkor küldj fotót!
Amúgy a mellek 90+% semennyire sem hasonlít arra amit a médiában mutogatnak. Az csak egy trend.
17/L
ui.: Mivel sportoltam annyi kortárs mellet láttam már hogy szakértő lehetnék.
5/10 anonim válasza:
Nekem is ilyenek a melleim, én is 16 éves vagyok, és én is gyűlölöm őket. De mondjuk ha kiráz a hideg vagy valami, akkor szép kerek lesz, szóval reménykedem hogy idővel szebb lesz :) Amúgy a barátom imádja őket így is, mióta együtt vagyunk, azóta kezdem elfogadni.
6/10 anonim válasza:
Minden mell mas, kiveve a szilikonos, meg a mutott, de azok otvar undoritoak. Ne izgulj azon, hogy milyenek, a pasiknak ugy is csak az a lenyeg, hogy van-e. Onnantol kezdve, hogy ezt a kovetelmenyt teljesitetted, nekik szep lesz a tied.
7/10 anonim válasza:
Nem tudok neked privit írni, de bármikor megmondanám hogy a tieid milyenek.
9/10 anonim válasza:
Küldj képet, és véleményezzük, igy nem lehet érdemben nyilatkozni.
10/10 anonim válasza:
#4: mit sportoltál,hogy láttál sok kortárs mellet? vagy az öltözőbeli kiváncsiskodásra gondolsz?
mondjuk én is nézegettem annó az osztálytársaim melleit, és büszke is voltam az enyémekre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!