Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit ducibb lányok akin van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit ducibb lányok akin van felesleg hogyan tudtok szexelni?

Figyelt kérdés
Hogy tudjátok 100%-an oda tenni magatokat a szexben? Nincsenek gátlásaitok? Én önbizalomhiánnyal küszködök,van rajtam felesleg és nem tudom magam elengedni a szexben. Mit tegyek?
2011. máj. 30. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is gátlásos voltam, de utána szétnéztem és rájöttem senki sem tökéletes, és az illető biztosan nem véletlenül épp velem van egy ágyban. Nyugi :)
2011. máj. 30. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem meg pont duci lány való. Én meg egy vékony lányt nem tudok elképzelni. Ha egy vékonynak beteszem félek nagyon fájni fog neki és vége mindennek. Nekem a felesleg plusz pont egy lánynál:)
2011. máj. 30. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt bnőm, aki saját állítása szerint "ronda, és kövér volt", mindig sötétben csináltuk, aztán kb. 2-3 hónap múltán már "meg merte magát mutatni" világosban is.

Van ilyen is.

De mindenesetre én azt mondom neked, amit az első válaszoló tökéletesen leírt: senki nem tökéletes, és hogy úgy gondolja valaki, hogy rajtad sok a súlyfelesleg, vagy ilyesmi, biztos, hogy nem lenne ott veled.

2011. máj. 30. 20:01
 4/13 A kérdező kommentje:
2011. máj. 30. 20:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Így nézek ki,talán a pocim pict"kigömbölyödik"!!Csak nem vagyok ennyire barna.
2011. máj. 30. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

20:01-es vok

Már bocsi, de:

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúgyan máááááár.

Hol itt a túlsúly? :S:S

Azért ne legyél már anorex. Ne a topmodelleket figyeld, hogy a Rolex lötyög a derekán. Sokan örülnének, ha ilyen barátnőjük lehetne, vagy a lányok, ha így nézhetnének ki. Örülj neki, hogy ilyen vagy, és ne sírj a túlsúly miatt.

Jó, azt se mondom, hogy engedd el magad, mert jól nézel ki (mert akkor tényleg meghízol :D:D )

De sztem simán jól nézel ki.

(Persze ha tényleg így nézel ki. ) :D:D ;)

2011. máj. 30. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Hánny éves vagy?
2011. máj. 30. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nyugi én kb. meg ilyen vagyok, mondjuk az én hasam is így nézne ki leszorítós izében, szóval szerintem ez a nő is ruha nélkül mást mutat, de szerintem felöltözve én is ilyen vagyok. Szóval én tényleg duci kategória vagyok,neked azonban nincs okod aggódni.

2011. máj. 30. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
ma 20:26 azon a képen tényleg ducibb a nő, de engem nem zavar az sem. Nem a külső számít vagy igen? Én úgy vagyok, hogy a belső. De ha így kell mondani valamit akkor inkább olyan lányt mint te. Téged választanálak:) Ám a duci lányoknak meg milyen férfi típus nem tetszik?
2011. máj. 30. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek gátlásaid nincs miért szégyelned magad Én jó pár mérettel nagyobb vagyok mint te.

Ha szexre kerül a sor akkor valószínüleg az a férfi azért van veled az ágyban mert téged akar téged kíván és nem mást tehát úgy kellesz neki ahogy vagy!!!

Csak nyugodtan vállald fel magad attól csak szebbnek és vonzóbnak fogsz tünni mert nagyobb lesz az önbizalmad és jobban kifog tünni a személyiséged.

Kicsit furán fogalmaztam de remélem érted.

Csak nyugalom és mindent bele!!

2011. máj. 30. 20:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!