Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a puncim az együttlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a puncim az együttlét után?

Figyelt kérdés

Csak hétvégén tudok találkozni a barátommal,mert ő melózik,nekem meg suli van.Hétvégén sex-elünk,nem fáj.

Mikor másnap akarjuk újra,akkor hiába vagyok olyan nedves,mint egy ,,teli vizes pohár" mikor beszeretné tenni eszméletlen fájdalmat érzek!Ilyen szúró és mintha lenne valami seb ott,de megnéztem tükörrel,de semmi.Lehet az az oka,hogy nem átlag vastag neki?Nem extra hosszú a farka mint,egy nem tudom minek.De viszont elég vastag.De viszont én se vagyok szűk.4új is bemegy.De mikor nyal,és betesz1újjat már attól majd meghalok.De azt nem értem,h az első nap,semmi,másodszorra fáj!Hogy van ez?

2011. máj. 30. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
biztos el van fáradva. pihentetni kell.
2011. máj. 30. 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
De miért lenne elfáradva?Csak hétvégén sex-elünk.Vagy ennyire megviselheti?:( Volt,hogy ekszemmel napi5x sex eltem ott semmi gáz nem volt.Mondjuk ő nem volt olyan vastag mint egy ,,néger pasi":D
2011. máj. 30. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
megvagytok szokva 1x egy heten,ha rendszereznetek hetkozbe is , akkor talan edzedned es nemfajna !
2011. máj. 30. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
ugyenez van nálunk is, tanácsolni tudom a vibrátort a hétköznapokra meg a napi szinten történő ujjazást, esetleg egy banán vagy ubi is felcsúszhat, de csak óvszerrel!
2011. máj. 30. 19:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Szoktam maszturbálni.Bár nem olyan sokszor,csak ha megkívánom.De akkor lehet gyakrabban kéne csinálnom.:)

Vibrátor..ezt tuti,megfogadom!Köszi a válaszokat :)

2011. máj. 30. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
"nem kellett volna láncfűrésszel maszturbálni" XDDD
2011. máj. 30. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmesen hozzá szólni ehhez a kérdéshez,akkor miért írsz?:)Amúgy ezt a ,,poént" már olvastam.Hát hahaha,a lényeg,hogy te jót nevettél rajta:)))
2011. máj. 30. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
ugyis volt XDDD
2011. máj. 30. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi nem csak hétvégén csináljuk, de velem is ez a helyzet. Olvasom itt sokszor, hogy vannak akik minden nap szexelnek, hát én nem bírnám ki. Nagyon szeretem csinálni, de egy kiadós szex után mondjuk egy második menet már nagyon fáj. Meg ha másnap akarjuk az is fáj, ugyan úgy ahogy te is leírtad. Sőt még fürdés közben is csípi a víz. Szerintem kidörzsölődik, még ha tükörben nem is látszik (én se szoktam látni, max egy picit pirosabb), de biztos hogy ettől van.
2011. máj. 31. 13:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez ellen nem tudok tenni úgy látom!:))

Hát nem sex-elünk úgy,hogy lemegy a nap,mire érzek valamit.

Akkor biztos ezért van.

Köszönöm:)

2011. máj. 31. 14:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!