Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól optimális szexuális életet élni?
Én a 17-18 ra szavazok ami a legkorábbi.legalábbis én nem nézem jó szemmel hogy 14évesen már szexelnek ..nem ez lenne amit csinálni kell ilyenkor.
21/L
én leszarom kb, h ki mikor, ha elég érett, és nem itt hisztizik, h terhes lehet-e.
de mindenképpen korainak tartom 15 év alatt. 16-17 éves korban már mehet, ha tudja , h pl: a megszakitás nem védekezés, tudja mi az a gumi, és felelősséggel szexel.
én a minimum 16-ra voksolok...még 13 évesen húztam magamnak ezt a határt, be is tartottam, és azóta sem változott a véleményem
21/L
Én még 15 sem voltam amikor összejöttem a jelenlegi párommal. 2 hónap után le is feküdtünk. Testileg teljesen érett voltam, védekezni mindig megfelelően védekeztünk. Semmi kárát nem láttam eddig, hogy 15éves korom körül veszítettem el a szüzességemet és azóta élek rendszeres nemi életet.
20L
akik azt írják ,hogy 14-15 évesen azok tutira most olyan korúak.szörnyűűűű
szerintem 18 körül
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!