Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Sikerült valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Sikerült valakinek túljutnia az óvszer problémán?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, 17 évesek vagyunk. Szex már volt köztünk többször, de az óvszerrel gondjaim vannak.:( Felhúzáskor nálam is beáll a szokásos lankadás, de végül sikerül felhúzni. Ahogy felveszem, és elkezdünk szexelni, érzem hogy nem vagyok olyan merev mint nélküle, és 1 pózváltás után teljesen lelankadok. Kezdek nagyon kétségbeesni, de szerencsére barátnőm szeret és próbál segíteni. Míg nem veszem fel a gumit, semmilyen probléma nincs, nagyon kívánom őt. Nyugtassatok meg, voltatok-e már hasonló helyzetben, és sikerült-e megoldani? Hogyan? Köszönöm a segítséget!
2011. máj. 30. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Próba más méretű óvszerrel.

2. Próba más márkájú óvszerrel (sosem lehet tudni).

3. Próba más pózban.

2011. máj. 30. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is volt hasonló gondom,ezért mi mindíg gumi nélkül kezdjük,és amikor kezd veszélyessé válni a dolog,felteszem...

Akkor már semmi sem tud "lecsillapítani"..:)

2011. máj. 30. 16:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Durex Ultra vékony-at használok. Sajnos még abban is alig érzek valamit barátnőmből. Volt, már hogy összejött óvszerrel, ezt kifelejtettem.
2011. máj. 30. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból gyógyszert szedek, így sosem védekezünk óvszerrel. A barátom az előző barátnőjével is így volt, így elég "idegen" neki az óvszer. Persze mikor mégis használnunk kellett, akkor nála is előjött a lankadás, és mondta, hogy az óvszer miatt van blabla. Hát mondom akkor inkább ne szeretkezzünk... És mivel más gyógyszer szedése miatt kellett az óvszer kb 10 napig nem szexeltünk volna. 5 nap eltelte után úgy nekem esett, mint azelőtt soha, és előbb el is ment óvszerben, mint nélküle... :D

Szóval egyrészt azt tudom tanácsolni, hogy hanyagoljátok kicsit el a szexet, és ne is maszturbálj. Inkább sokszor pettingeljetek, csinálja Neked a barátnőd kézzel/ szájjal, de ne az orgazmusig. Szóval juss el oda, hogy már majd szétdurran a nadrágod, annyira kívánod. Szerintem úgy már nem lesz útban az óvszer ;)

A másik pedig, amit javasolni tudok, hogy gyakorold magadban az óvszer felhelyezését. Mondjuk ezt pont hogy maszturbálás közben kéne. Gyakorold, hogy elkezdesz masztizni, felteszed az óvszert és folytatod... Ha úgy már megy, utána próbáld meg, hogy kiéhezteted magad, és utána ess neki a barátnődnek ;)

20/L (22/F)

2011. máj. 30. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

szia

Én nő vagyok,a páromnak is voltak hasonló gondjai a kapcsolatunk elején,ezt az idő oldotta meg.Nálunk a durex annyira nem jött be,mert csípett mindkettőnket,véletlenül(mert nem volt más bolt nyitva)álltunk át egy sokkal olcsóbb,és bőrbarátabb gumira,a Müllerben lehet kapni,Young hearts,a párom azt mondta,hogy eddig ez a legjobb,szinte nem is érzi,hogy van rajta bármi is és én is így vagyok vele.És ártól függetlenül ugyanolyan megbízható,mint a durex,pedig mi aztán nem kíméljük :) persze kinek mi,de gondoltam megemlítem,mert tényleg elég bőrbarát és nem zavar egy picit sem.

22N

2011. máj. 30. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
A végén már a teljesítménykényszer miatt stresszelsz!
2011. máj. 30. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Már évek ota nem használok ovszert,mert házasságban élek.De nekem is ez volt a gondom.Vannak olyan gumik,amik szerintem felérnek egy traktorbelsövel.Semmit nem érzel,és lelankad.Mi sokat kiprobáltunk,mire megtaaláltuk az igazit.A piros Lifestyle bejött.Nem tudom létezik e még ez a márka.
2011. máj. 30. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
A durexszel nekem is voltak ilyen problémáim, a lifestyles egy fokkal jobb.
2011. máj. 31. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nekem is volt hasonló gondom,ezért mi mindíg gumi nélkül kezdjük,és amikor kezd veszélyessé válni a dolog,felteszem...

Akkor már semmi sem tud "lecsillapítani"..:)"

Azt ugye tudod,hogy ez egyenes út egy nem kívánt terhességhez,úgyhogy ilyen tanácsot inkább ne adj.

Próbáljatok másik gumit.

2011. jún. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!