Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akivel sms-eztem, meg msn és megharagudott, és azt mondta, hogy elmondja mindenkinek, hogy meleg vagyok. Mit csináljak, hogy ez ne történjen meg?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el, hogy hogy lehetnek ilyen emberek.... azért mert nem minden úgy van, ahogy ők akarják2011. máj. 30. 14:19
1/12 anonim válasza:
Nézd! Bizonyítani nem tudja. Ha az MSN-logot kívánná felhasználni, akkor mondhatod, hogy az MSN-hez tartozó e-mail cím nem a tied, nem is volt.
Ha pedig tényleg a tiéd, és megőrizte a chat-logot, akkor megmondod neki, hogy te is tudod zsarolni őt, sőt, még azt is elmondod mindenkinek, hogy lánynak adta ki magát, és meghamisította a chat logot.
Tehát semmi bizonyítéka nincs a zsaroló szemétjének arra, hogy meleg lennél. Egyszerűen mondd meg neki, hogy ráuszítod az internet rendőrséget, ha zsarolni próbál.
2/12 anonim válasza:
Miért haragudott meg??Mondd el neki hogy ezt magadról azért mondtad el neki mert fontos neked mint barát, és bízol benne.
3/12 anonim válasza:
Internet rendőrség? :DD az valami ilyesmi lehet: [link]
4/12 anonim válasza:
Azon kívül, hogy megkéred, hogy ne tegye, nem sokat tehetsz. Vállald magadat. Tudom, hogy rossz, de valahol azért megkönnyebbülsz.
5/12 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis megtudja mindenki, akármennyire is titkolod. Inkább vállald fel nyíltan. Fiú vagy lány vagy egyébként?
6/12 A kérdező kommentje:
nem nagyon szeretném, hogy megtudják, szerintem ezt annak kell tudnia, akit én akarok , hogy ezt tudja...
2011. máj. 30. 15:02
7/12 anonim válasza:
Ha jól tudom a szexuális szokások magánügynek minősülnek, és volt belőle per is, és aki elmondta azt megbűntették! Fenyegess ezzel, mert igaz!
8/12 A kérdező kommentje:
nahát.. komolyan mondom mindig , ilyeneket fogok ki :S akiknek semmi eszük.... majd remélem nem lesz belőle azért ekkora balhé :S:S eléggé ideges vagyok
2011. máj. 30. 21:11
9/12 anonim válasza:
ne hagyd magad, határozottan lépj fel!
Velem is volt hasonló, ha van kedved róla beszélni írj privit!
10/12 A kérdező kommentje:
küldtem egyet, kiv. vok :)
2011. máj. 31. 15:34
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!