Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Komolyan van olyan, aki csak nem képes mindkét fajta orgazmusra?
Nekem például még soha nem volt hüvelyi. Magamnak nem is nagyon próbáltam meg, mert úgy egyszerűen nem élvezem. Sőt, igazából masztizni se nagyon szoktam már, mióta a barátommal vagyok (3,5 éve), mert azt se élvezem. A barátomra vágyok mindig, és tizedannyi élvezetet se okoz, ha magamnak csinálom... Az elején, míg nem feküdtem le vele, csak orál volt, és úgy el is tudok jutni a csúcsra. És ahogy telik az idő, az is egyre élvezetesebb lesz, van, hogy 5 percen át élvezek...
Aztán miután lefeküdtünk egymással, éreztem, hogy menne a hüvelyi is. Mert ha bennem van a barátom, akkor a csiklóm totál érzéketlennél válik, hiába próbálom izgatni magam ott, miközben szeretkezünk, nem érzek semmit. Nem úgy, mint "belül". Ott nagyon intenzíven érzem a dolgokat, és nagyon- nagyon élvezem is a szeretkezést. Azonban van egy bökkenő- hiába próbáltunk már ki vagy 50féle pózt, a barátomnak is pont ugyanazok a legjobbak, amik nekem. Szóval amiben én nagyon intenzíven érzem Őt magamban, és érzem, hogy el tudnék menni, az neki is túl intenzív, és 2 perc alatt elmegy... Persze gyakorol magában, hogy tovább bírja, és pont emiatt, hogy egy pózban nem megy sokáig, váltogatni szoktuk a pózokat, és így 15-20 percig tart egy menet. Viszont nekem a mindenféle póz nem jó ahhoz, hogy elmenjek. Amiben meg tudnék, azt nem tudjuk sokáig csinálni... Neki viszont nem megy 2. menet, túl érzékeny a makkja még órákig... Úgyhogy marad a sok gyakorlás, immár 3. éve. Ujjazással is próbálta már, de úgy meg hiába csinálta fél órán át, úgy nem volt elég az idő nekem. Nem tudom, mennyi idő kéne, lehet, hogy 30-40 perc?... Szóval én például érzem, hogy tudna lenni hüvelyi orgazmusom is, csak eddig nem sikerült. Majd talán egyszer lesz... Mostanában azt szoktuk csinálni, hogy kielégít orálisan, és utána azonnal berakja- úgy még tart tovább az orgazmusom, mialatt már bennem van. Így kicsit olyan, mintha hüvelyi lenne... :) Jövőre összeköltözünk, és onnantól mehet majd a rendes gyakorlás :D Nem adjuk fel a párommal :)
Egyébként nekünk azt tanították, hogy elvileg a nőnek attól lesz orgazmusa szeretkezés közben, hogy a csiklót belülről ingerli a pénisz (mivel az ugye megfelel a férfi barlangos testnek, így végighúzódik ott belül). Én viszont a G- pontomat szoktam érezni...
Szóval szerintem a legtöbbeknél ez lehet a gond, hogy nem találják meg a megfelelő pózt, amiben elég idő után a lány is el tud menni.
Egy barátnőméknek kb fél évbe telt, míg találtak egy olyan pózt, amiben a barátja alig érez valamit, ő meg nagyon, és így el tud menni...
20/L
"A barátod szerintem önző! Vigyázz ezzel, mert a korai megömlés sok esetben nem valamiféle rendellenesség, csak szimplán annyi, hogy a férfi nem hajlandó rávenni magát, hogy kitolja az időt, hanem inkább gyorsan elmegy, amíg lehet."
Pont hogy nem az! Tényleg mindent megpróbál érte megtenni, hogy tovább bírja. És pont emiatt szoktunk pózokat váltogatni, meg néha abbahagyja, és nyal egy kicsit, hogy tovább bírja az együttlétet. Mert az egyikünk sem élvezné, ha az egész 5 percig tartana... Így pedig mindketten nagyon élvezzük a szeretkezést. Én attól függetlenül imádok szeretkezni, és iszonyatosan élvezem, hogy nincs orgazmusom... És egyelőre nem tudunk annyit együtt lenni, hogy annyira sokat próbálkozzunk. Nemsoká összeköltözünk, és akkor majd próbálkozunk többet. Ha minden nap lesz alkalmunk szeretkezni, akkor nem lesz annyira gond, ha próbáljuk, hogy egy pózban bírja tovább, és mondjuk az 1. hónapokban még gyorsan elmegy, aztán talán szép lassan menni fog tovább. De így, hogy egy héten 1-2szer van alkalmunk szeretkezni, inkább kihasználjuk az alkalmat, hogy egy igazi, szerelmes, szenvedélyes szeretkezés legyen, ne pedig próbálkozás az én orgazmusom elérésére. Én lennék inkább önző, ha azt kérném tőle, hogy így is mindig azt próbáljuk. Majd ha lesz rá rendesen időnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!